سرآشپز

نام غذا: آبگوشت تره بار

مواد لازم: ماهیچه گوسفند با قلم نیم کیلوگرم، سیب زمینی ۵ عدد، هویج ۵ عدد، گوجه فرنگی ۳ عدد، پیاز سفید ریز ۶ عدد، سیر ۱ حبه، فلفل سبز تند ۱ عدد، نخود فرنگی ۱ پیمانه، کره ۲ قاشق سوپ خوری، آب ۴ فنجان، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا گوشت را به قطعات کوچک خرد کرده و می شوریم. فلفل، پیاز و سیر را خرد می کنیم. تخم و پوست گوجه فرنگی ها را گرفته و خرد می کنیم. هویج ها را حلقه حلقه می کنیم. پوست سیب زمینی ها را گرفته و خرد می کنیم. گوشت را با پیاز و سیر در کره کمی تفت می دهیم تا آب آن کشیده شود. سپس آب، نمک و فلفل را افزوده و به مدت ۱ تا ۱/۵ ساعت در ظرف را می گذاریم تا بپزد. پس از آن گوجه فرنگی، هویج، پیاز، فلفل سبز و نخود فرنگی را اضافه می کنیم. نیم ساعت بعد سیب زمینی و نمک را ریخته و اجازه می دهیم روی حرارت ملایم بجوشد. زمانی که همه مواد پخت و جا افتاد آبگوشت آماده است. در ظرف مورد نظر ریخته و گرم سرو می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا