سرآشپز
نام غذا: آبگوشت بزباش
مواد لازم: گوشت با دمبه لیچه ۷۵۰ گرم، تخم مرغ ۴ عدد، پیاز ۱ عدد، سبزی ۲۵۰ گرم، نعناع خشک ۱ قاشق سوپ خوری، لیموعمانی ۴ عدد، آلوچه ترش تازه به مقدار لازم، نخود ۱ پیمانه سر خالی، ماش یک دوم پیمانه، زردچوبه به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا نخود و ماش را از قبل خیس کرده و پوست ماش ها را می گیریم. پیاز و سبزی را خرد می کنیم. گوشت، نخود، ماش، پیاز، لیموعمانی، زردچوبه، نمک، فلفل و آب را به اندازه ای می ریزیم که سه بند انگشت روی مواد را بپوشاند. وقتی مواد نیم پز شدند سبزی را اضافه می کنیم. آلوچه ها را در مقداری آب پخته و از صافی رد می کنیم تا پوست و هسته آنها گرفته شود. سپس به مواد اضافه می کنیم. زمانی که آبگوشت پخت و مقداری آب داشت نعناع داغ و تخم مرغ ها را اضافه می کنیم. وقتی تخم مرغ ها بسته شد آبگوشت بزباش آماده است.
* سبزی شامل تره، شوید و اسفناج است.
* به جای لیموعمانی می توانیم به پوره آلوچه آب لیمو یا آب نارنج اضافه کنیم.
* می توانیم به جای نخود از لپه استفاده کنیم.
الناز اشراقی