سرآشپز

نام غذا: ماهی سوخاری

مواد لازم: فیله ماهی شیر به مقدار لازم، تخم مرغ ۱ عدد، زعفران ۲ قاشق غذا خوری پر، آب لیمو به مقدار لازم، آرد سوخاری به مقدار لازم، پودر زنجبیل به مقدار لازم، تخم گشنیز پودر شده به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا ماهی ها را به آب لیمو، زنجبیل، تخم گشنیز، نمک و فلفل آغشته کرده و ۱ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مزه دار شود. تخم مرغ را با زعفران زده و ماهی ها را کاملا به آن آغشته می کنیم. سپس در آرد سوخاری غلتانده و در روغن داغ سرخ می کنیم.
* می توانیم از ماهی های گوشتی دیگر نیز استفاده کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا