سرآشپز

نام غذا: مربای کدو حلوایی

مواد لازم: کدو حلوایی ۱ کیلوگرم، شکر ۱ کیلو گرم، آب ۳ لیوان، آب لیمو ترش تازه ۱ قاشق غذا خوری، هل و چوب دارچین به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا پوست و تخم کدوها را گرفته و به شکل دلخواه خرد می کنیم. سپس کدوها را در کمی آب نیم پز کرده و آبکش می کنیم. شکر را در آب حل کرده و می گذاریم تا قوام بیاید. سپس کدوها، آب لیمو، هل و چوب دارچین را اضافه کرده و ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم می پزیم. بعد از پختن هل و دارچین را از مربا خارج می کنیم. وقتی مربا سرد شد در ظرف مورد نظر می ریزیم.
* می توانیم برای خوش رنگ تر شدن مربا از مقداری زعفران استفاده کنیم.
* می توانیم از هل و چوب دارچین استفاده نکنیم.
* این مربا بدون آب آهک می باشد.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا