سرآشپز
نام غذا: پیچاق قیمه
مواد لازم: گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم، پیاز متوسط ۲ عدد، پیاز داغ یک دوم پیمانه، خلال بادام ۱ پیمانه، تخم مرغ ۴ عدد، کره محلی ۱۰۰ گرم، آبغوره به مقدار لازم، زعفران یک دوم پیمانه، زرد چوبه و دارچین به مقدار لازم، هل ساییده و نمک به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا پیازها را خلالی خرد کرده و با کره کمی تفت می دهیم. سپس گوشت قیمه شده را اضافه کرده و تفت می دهیم تا آب گوشت کشیده شود. بعد نصف ادویه ها را ریخته و باز تفت می دهیم. ۲ تا ۳ لیوان آب ریخته و اجازه می دهیم گوشت ها بپزند. خلال بادام را حدود ۲ ساعت در آب خیس کرده و آبکش می کنیم. سپس خلال بادام را در کره تفت داده و همراه آبغوره، زعفران و مقداری ادویه به گوشت اضافه می کنیم. وقتی مقدار آب خورشت به اندازه دلخواه رسید تخم مرغ ها را روی آن شکسته و مقداری زعفران و دارچین می ریزیم تا خوش رنگ شوند. در ظرف را می گذاریم تا تخم مرغ ها مغز پخت شوند. پیچاق قیمه را در ظرف مورد نظر کشیده و با پیاز داغ تزیین می کنیم.
* پیچاق قیمه غذای محلی اردبیل است.
* همراه آبغوره می توانیم کمی رب گوجه فرنگی اضافه کنیم.
الناز اشراقی