سرآشپز

نام غذا: شنیسل مرغ

مواد لازم: سینه مرغ ۴ عدد، تخم مرغ ۲ عدد، آرد به مقدار لازم، آرد سوخاری ۱ لیوان، زعفران ۲ قاشق غذا خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا پوست مرغ ها را گرفته و می شوریم. مرغ های  خشک شده را  داخل کیسه فریزر گذاشته و با بیفتک کوب آنقدر می کوبیم تا ضخامت در تمامی قسمت ها به یک اندازه شده و کاملا پهن شود. سپس هر دو طرف مرغ ها را نمک و فلفل زده و کمی ورز می دهیم تا طعم دار شوند. تخم مرغ ها، زعفران، نمک و فلفل را هم می زنیم تا خوب مخلوط شوند. سینه مرغ را کاملا به آرد آغشته کرده و تکان می دهیم تا آرد اضافی آن گرفته شود. بعد در مخلوط تخم مرغ غوطه ور کرده و پس از آن به آرد سوخاری آغشته می کنیم. در آخر در روغن داغ سرخ می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا