سرآشپز
نام غذا: شامی رودباری
مواد لازم: گوشت گوساله چرخ شده ۳۰۰ گرم، پیاز ۲ عدد، گوجه فرنگی ۲ عدد، سبزیجات معطر خردشده به مقدار لازم، روغن زیتون به مقدار لازم، پودر گلپر به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا پیازها را رنده کرده و آب آنها را می گیریم. سپس گوشت، پیاز، سبزی، گلپر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم. حدود ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم. پس از آن به اندازه دلخواه از گوشت بر می داریم و در کف دست پهن می کنیم. بعد در روغن زیتون سرخ می کنیم. گوجه فرنگی را رنده کرده و در روغن تفت می دهیم. مقداری آب گرم به گوجه فرنگی ها اضافه کرده و شامی ها را داخل آن می چینیم. حدود ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت دم می کنیم. شامی رودباری را همراه برنج یا نان سرو می کنیم.
الناز اشراقی