روزانه ۱۶ هزار مسافر در پایانههای مسافربری تبریز جابجا میشوند
مدیرعامل سازمان پایانه های شهرداری تبریز گفت: روزانه بیش از ۱۶ هزار مسافر با حدود ۵۰۰ سرویس سفر روزانه از طریق پایانههای مسافربری این شهر جابجا میشوند.
به گزارش ارک خبر،احمد زارعی در گفت و گو با خبرنگاران افزود: روزانه ۱۳۰ دستگاه اتوبوس در پایانه های شهر تبریز برای انتقال مسافران بین شهرهای مختلف سرویس ارایه میدهند.
وی با بیان اینکه بیش از ۴۳۰ دستگاه اتوبوس در پایانه های مسافربری تبریز مشغول جابجایی مسافران بین شهری هستند، اظهار داشت: برای ارایه خدمات بهتر به مسافران اقدامات لازم جهت ایجاد امکانات رفاهی انجام می شود.
مدیرعامل سازمان پایانه های شهرداری تبریز گفت: در نیمه نخست سالجاری با تلاش همکاران، ۱۰۰ درصد بودجه سازمان پایانههای مسافربری شهرداری تحقق یافته ۱۴۰ میلیارد ریال جذب شده است.
زارعی، ادامه داد: برنامه ریزی برای احداث مجتمع تجاری مشتمل بر کارواش و انبار مکانیزه برای ناوگان و مهمانسرا برای مسافران در ۴۰ هزار مترزمین واقع در پایانه مرکزی انجام شده که با جذب سرمایهگذار و مشارکت بخش خصوصی اجرا می شود.
وی یادآوری کرد: بیشتر مواقع مردم برای مسافرت خود از مسیر زمینی استفاده میکنند و به همین جهت بازارچه صنایع دستی در مرکز تجاری پایانه تبریز راهاندازی شده است.
مدیرعامل سازمان پایانه های شهرداری تبریز با بیان اینکه این بازارچه از سه ماه قبل فعالیت خود را آغاز کرده است، گفت: این بازارچه در ۲۵ باب در ۱۵ رشته هنری از جمله منبتکاری، معرق، نازککاری چوب، تراش سنگهای نیمه قیمتی، خراطی، حکاکی روی فلز، مکرومهبافی، بستهبندی، صنایع دستی سفال سرامیک، صنایع چوبی، دواتگری و سبدبافی خدمات ارایه می کند.
زارعی، افزود: این بازارچه با نگاه حمایتی از هنرمندان تبریز، ایجاد شده و علاقه مندان و شهروندان هنردوست این شهر میتوانند هر روز از این نمایشگاه بازدید کنند.
به گزارش ایرنا، ۲۸۷ شرکت و موسسه حمل و نقل کالا، ۱۲۰ شرکت و موسسه حمل و نقل مسافری، ۷۳ شرکت حمل و نقل بین المللی فعال کالا و ۶ شرکت حمل و نقل مسافری برون مرزی در این استان فعالیت می کنند.
۱۴ انجمن صنفی رانندگان وسائط نقلیه سنگین و ۱۶ انجمن صنفی شرکت های حمل و نقل اعم از کالا، مسافر و بین المللی در سطح این استان فعال هستند.
آذربایجانشرقی دارای ۲۳۵ کیلومتر آزادراه، ۴۵۳ کیلومتر بزرگراه، ۹۲۲ کیلومتر راه اصلی، ۲ هزار و ۷۵ کیلومتر راه فرعی و ۱۰ هزار و ۴۴۱ کیلومتر راه روستایی است.
انتهای پیام/