کاهش ۱۱ درصدی مصرف سوخت پالایشگاه اصفهان تا سال ۱۴۰۵

 

 

قدیری با بیان اینکه مصرف سوخت پالایشگاه نیز تا سال ۱۴۰۵ حدود ۱۱ درصد کاهش خواهد یافت، افزود: در زمان حاضر پنج دستگاه آنالیزر در پالایشگاه داریم که بطور برخط(آنلاین) میزان آلودگی را به محیط زیست گزارش می‌کند که تاکنون شاخص های ما پایین تر از حد استاندارد بوده است.

به گزارش ارک خبر:محسن قدیری مدیرعامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه قطار پیشرفت و توسعه نباید در انتظار حمایت‌های دولتی باشد، اظهار داشت: در مسیر توسعه یافتگی با هوش مصنوعی در حال حرکت هستیم برای تحقق توسعه، اتاق فکر تشکیل شده تا از هر ایده ناب استفاده شود و علاوه بر پیشرفت داخلی و بومی‌سازی در سطح بین‌المللی نیز این توسعه‌یافتگی هویدا شود.

قدیری گفت: در سالی که گذشت این پالایشگاه رتبه اول سوددهی شرکت‌های پالایشی بورسی و غیربورسی را کسب کرد که ۳۸.۷ همت میزان سود بوده است که ۴۰ درصد از این سود در پروژه‌های توسعه‌ای به کار گرفته می‌شود

قدیری خاطر نشان کرد: نیاز به سرمایه‌گذاری خارجی نداریم زیرا با مدیریت صحیح و انضباط مالی، هم اکنون نقدینگی داریم و مدیریت مالی با کنترل پروژه ارتباط مستقیم دارد.

جلوگیری از خام فروشی در چشم‌انداز پالایشگاه

مدیرعامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان با بیان اینکه با تکیه بر توان داخلی توانستیم تحریم‌ها را دور بزنیم، گفت: ۹۵ درصد تجهیزات نصب شده در پالایشگاه ساخت کشورعزیزمان ایران است و قابل قیاس با زمان پهلوی نیست که یک پیچ را نیز از خارج وارد می‌کردند.

وی سازندگی گسترده‌ای را در کشور حاکم دانست و گفت: هیچ چالشی در پالایشگاه وجود ندارد که به کمک جوانان ایرانی قابل حل نباشد و چشم انداز ما حاصل ۴۵۰ پروژه است که( spi) شاخص عملکرد پیشرفت پروژه آن حدود ۹۵ درصد است و در تلاش هستیم که به شرکت برتری از نظر پالایشی برسیم که به هیچ وجه خام فروشی صورت نگیرد.

قدیری با اشاره به رابطه استخدام‌ها و جوان‌گرایی، بیان داشت: از  یک هزار نیروی استخدام شده ۶۵۰ نفر از آن‌ها را نخبگان تشکیل داده و جوان‌سازی را مدنظر قرار دادیم همه نیروی انسانی باید روحیه کنشگری در برابر توسعه نیافتگی داشته باشند.

مدیرعامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان ادامه داد: رویه پالایشگاه به سمت پرورش مدیران استراتژیک در مجموعه است و در این راستا ۲۰۰ مدیر استراتژیک را به مجموعه و کشور تقدیم خواهیم کرد.

وی خاطر نشان کرد: در نظر داریم که در پایان سال ۱۴۰۳ به رتبه چهارم بلوغ سازمانی و در سال  ۱۴۰۵ به رتبه پنجم بلوغ سازمانی و سازمان دانش بنیان دست پیدا کنیم.

کاهش ۷۵ درصد از مصرف آب پالایشگاه اصفهان تا نیمه نخست سال آینده

وی با اشاره به پروژه کلان انتقال آب از دریای عمان توضیح داد: پالایشگاه، فولاد، ذوب‌آهن، شهرداری و اتاق بازرگانی اصفهان ازآب دریای عمان سهم دارند که سهم فولاد ۴۰ درصد و پالایشگاه و ذوب آهن هر کدام ۲۰ درصد است.

وی با بیان اینکه طول اجرای این پروژه حدود ۵۰۰ کیلومتر است که تاکنون ۲۳ درصد پیشرفت داشته است، اظهار امیدواری کرد که آب دریای عمان تا نیمه نخست سال آینده به اصفهان برسد.

وی ایجاد “مخازن راهبردی آب‌های آتش نشانی” را از دیگر اقدام‌های این شرکت دانست و افزود: یکی دیگر از طرح‌های مهم این شرکت مدیریت آب است و تا نیمه نخست سال آینده ۷۵ درصد از مصرف آب پالایشگاه اصفهان کاسته می‌شود.

تولید روزانه ۱۳ میلیون لیتر بنزین در پالایشگاه اصفهان

مدیرعامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان گفت: در زمان حاضر روزانه ۱۳ میلیون لیتر بنزین “یورو ۵” در پالایشگاه اصفهان تولید می‌شود که تا سال ۱۴۰۵ به ۲۲.۷ میلیون لیتر می‌رسد.

مدیرعامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان ادامه داد: در واقع مدیریت آب با ۱۵ پروژه در پالایشگاه انجام و برای نمونه کولینگ هیبریدی در حال ساخت است که مصرف آب را در پالایشگاه کاهش می‌دهد و حتی آب دورریز پالایشگاه استفاده می‌شود، علاوه بر آن تا سال ۱۴۰۵ نیز مصرف انرژی کاهش پیدا می‌کند.

وی با اشاره به راه‌اندازی شرکت راه و ترابری انرژی، گفت: ۱۰۰ تانکر خریداری شده و ناوگان بزرگی آماده خواهد شد که صاحب کشتی می‌شود و در حال حاضر حمل ونقل بر اساس سالیانه ۱۰ میلیون تن انجام می‌شود که در آینده این میزان افزایش پیدا می‌کند و در حال برندینگ نیز هستیم.

قدیری همچنین با اشاره به مدیریت مالی و سرمایه‌گذاری خارجی گفت: ما مشکل مالی نداریم و در ۲ هفته اخیر ۴۰ میلیون یورو برای خرید تجهیزات پرداخت کرده ایم.

به گفته وی، همه چیز را در کشور خود با مدیریت صحیح می‌توانیم بدست آوریم اما انعکاس خبری و رسانه‌ای مناسبی از داشته‌های کشورمان صورت نمی گیرد.

تاثیرگذاری بالای شرکت نفتی ایرانی با کادر بانوان

قدیری  گفت: این مهم با مشارکت دانش‌بنیان‌ها با تجهیزات بومی انجام می‌شود، از سویی دیگر تمام محصولات ما یورو ۵ است و پتروپالایش اصفهان صنعت سبز به حساب‌می‌آید.

قدیری با بیان اینکه مصرف سوخت پالایشگاه نیز تا سال ۱۴۰۵ حدود ۱۱ درصد کاهش خواهد یافت، افزود: در زمان حاضر پنج دستگاه آنالیزر در پالایشگاه داریم که بطور برخط(آنلاین) میزان آلودگی را به محیط زیست گزارش می‌کند که تاکنون شاخص های ما پایین تر از حد استاندارد بوده است.

قدیری در باره برنامه‌ریزی برای ایجاد نیروگاه خورشیدی خاطرنشان کرد: تا ۱۲سال آینده، یک نیروگاه خورشیدی با تولید ۱۰۰۰مگاوات برق خواهیم داشت که تا پایان سال آینده ۲۰۰ مگاوات آن قابل بهره‌برداری خواهد بود.

مدیرعامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان خاطرنشان کرد: یک شرکت نفتی ایرانی دانش‌بنیان که در بحث شوینده‌ها فعالیت دارد، توسط کادر مدیریتی بانوان اداره می‌شود و ۴۰ میلیون یورو سود این شرکت است که محصولات با کیفیتی را ارائه می‌کند و نشان می‌دهد که جایگاه بانوان در کشور ما شناخته شده است.

صادرات محصولات نفتی به جز بنزین و گازوئیل

وی با بیان اینکه افزایش سود پالایشگاه برای کشور افتخار بزرگی است، تصریح کرد: در زمینه پدافند غیرعامل عملیات خوبی انجام و بحث‌های ایمنی را با هوش مصنوعی کنترل خواهیم کرد، از سویی دیگر دو محصول این پالایشگاه یعنی بنزین و گازوئیل افزایش تولید خواهند داشت به صورتی که بنزین با تولید روزانه ۱۳.۵ میلیون لیتر به ۲۲.۷ می‌رسد و تولید ۲۴.۵ گازوئیل به ۲۶ میلیون لیتر افزایش پیدا می‌کند.

قدیری با اشاره به اینکه در بخش صادرات ۲ شرکت راه‌اندازی شده که صادرات محور هستند، گفت: تا سال ۱۴۰۵ کلیه محصول به جز بنزین و گازوئیل صادر می‌شوند و کودهای گوگردی نیز بعد از استفاده در کشور و تامین نیاز داخل، صادر می‌شوند؛ در این راستا اداره نظارت بر مبادلات نفتی راه‌اندازی شده که تمام صادرات را کنترل می‌کند و شفافیت را حاکم می‌کند.

مدیرعامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان در خصوص مسؤولیت اجتماعی این مجموعه گفت: استخدام هزار نفر در سال گذشته، مدیریت آب، آزادی زندانیان و کمک‌های مختلف به سازمان‌ها و قشر کم درآمد از جمله مهم‌ترین اقدامات در زمینه مسؤولیت اجتماعی است.

وی با اشاره به بروزرسانی و تغییرات تجهیزات این پالایشگاه تصریح کرد: پالایشگاه پنجاه سال از قدمتش گذشته و در راستای بروزرسانی، اقدامات مختلفی از جمله تغییر لوله‌های آب آتش‌نشانی و بروزرسانی سیستم‌های کنترل با ابزار دقیق انجام شده و کلیه تجهیزاتی که تهدید محسوب می‌شود را به فرصت تبدیل خواهیم کرد، برای نمونه گوگرد یک محصول مزاحم بود که دپو آن مشکلات محیط زیستی به همراه داشت و برای مصرف و صادرات آن برنامه‌ریزی کرده‌ایم.

قدیری در خصوص ارتباط قوی با دانش‌بنیان‌ها خاطرنشان کرد: دانش بنیان‌ها سازماندهی می‌شوند و هر تجهیزی که در داخل و توسط شرکت‌های دانش بنیان ساخته و تأمین شود، قطعا در اولویت استفاده قرار می‌گیرد تا زیرساخت‌های اصفهان بومی‌سازی شوند و شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند با هاب این مجموعه متصل شوند؛ در حال حاضر نیز تمام کاتالایست‌ها و پیچیده‌ترین کالاها در پالایشگاه، تماما ساخت ایران است.

مدیرعامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان ادامه داد: ضریب پیچیدگی یک معیار قیاس با شرکت‌های خارجی است که این هنر و قدرت در مجموعه پتروپالایش اصفهان وجود دارد که با شرکت‌های خارجی رقابت کنیم.

قدیری در باره سرمایه گذاری خارجی نیز اظهار داشت: هر جا نیاز باشد از سرمایه‌گذاری خارجی استفاده می کنیم اما بهتر است ابتدا از پول خود هزینه کنیم و با مدیریت و انضباط مالی پالایشگاه اصفهان، در زمان حاضر نیز به اندازه کافی پول داریم.

 

وی در خصوص افزایش فضای سبز مجموعه گفت: ۱۴۰ هکتار فضای سبز در مجموعه پتروپالایش اصفهان وجود دارد که ۲۵ درصد درختان آن خشک شده بود اما اکنون ۲۰۰ هزار نهال کاشته شده و آبیاری نیز به صورت زیر سطحی انجام می‌شود تا آب به ریشه برسد؛ همچنین سایت پسماند راه‌اندازی شده که در این زمینه اشتغال‌زایی صورت می‌گیرد.

شرکت پالایش نفت اصفهان(پالایشگاه اصفهان) در زمان حاضر وظیفه تامین حدود ۲۵ درصد از سوخت کشور را بر عهده دارد و بنزین و گازوییل از محصولات اصلی آن بشمار می‌آید بطوری‌که سوخت ۱۶ استان از جمله اصفهان را تامین می‌کند.

خبرنگار:محبوبه عزیز

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا