افزایش سرانه ورزشی با هزینه کرد ۱۵۰۰ میلیارد تومانی شهرداری تبریز/ اجرای ۷۰ پروژه ورزشی طی ۲ سال اخیر

مدیرعامل باشگاه شهرداری تبریز از اجرای ۷۰ پروژه ورزشی طی ۲ سال اخیر خبر داد و گفت: با اجرای ۷۰ پروژه ورزشی سرانه ورزشی در تبریز به ۶۵ سانتی متر مربع رسیده است و برای تحقق این هدفگذاری ۱۵۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است.

به گزارش ارک خبر،میرمعصوم سهرابی با حضور در جلسه امروز شورای اسلامی شهر تبریز، با اشاره به نیاز شهروندان به فعالیت های ورزشی گفت: با توجه به توسعه شهرها و ماشینی شدن زندگی شهروندان، جامعه درگیر پدیده ای به نام کم تحرکی است که باید برای رفع آن چاره ای اندیشیده شود.

 

وی افزود: ورزش بهترین و کم هزینه ترین راه مقابله با عوارض کم تحرکی است و همین دلیل موجب شده شهرداری تبریز به موضوع توسعه زیرساخت های ورزشی توجه ویژه ای نشان دهد.

 

مدیرعامل باشگاه شهرداری با بیان اینکه سرانه استاندارد ورزشی در کشورهای جهان یک الی سه مترمربع است، اظهار داشت: مردم باید روزانه نیم ساعت به فعالیت های ورزشی بپردازند و ۵۰۰ قدم تا محل ورزش گام بردارند. در کشور ما این سرانه یک مترمربع در نظر گرفته شده، اما در تبریز سرانه ورزشی فقط ۴۰ سانتی مترمربع است.

 

سهرابی اقدامات شهرداری تبریز در حوزه ورزش را عامل افزایش سرانه ورزشی دانست و خاطرنشان کرد: در دوسال اخیر شهرداری تبریز با هزینه کرد ۱۵۰۰ میلیارد تومان، ۷۰ پروژه ورزشی را اجرا می کند و انتظار می رود با تکمیل و بهره برداری از این پروژه ها،سرانه ورزشی تبریز تا ۶۰ الی ۶۵ سانتی مترمربع افزایش پیدا کند.

 

وی همچنین به برخی از برنامه های ورزشی اجرا شده در سطح شهر اشاره کرد و گفت: جمعه های ورزشی در پارکها و مکان های مختلف شهر اجرا می شود که ۲۱ پروژه ورزشی نیز بعد از این برنامه افتتاح شده و به بهره برداری رسیده است.

 

مدیرعامل باشگاه شهرداری تبریز با بیان سابقه اقدامات ورزشی در دوره های قبلی شورا و مدیریت شهری تصریح کرد: در چهار دوره قبلی مجموع سالن های ورزشی موجود در تبریز ۳۰ سالن و ۲ استخر بود و در دوره پنجم هیچگونه طرح و فعالیت ورزشی انجام نشده است.

 

سهرابی ادامه داد: اما خوشبختانه در دور ششم ۲۵ سالن ورزشی، زمین چمن مصنوعی، استخر، زمین های ورزشی مخصوص رشته های مختلف، ایستگاه های ورزشی و برنامه های ورزش صبحگاهی اجرا شده است.

 

وی همچنین اظهار داشت: سال گذشته ۱۰ هزارنفر در طرح ورزشی ” تابستانت را بساز” ثبت نام کردند که این میزان در سال جاری به ۱۵ هزارنفر رسید. در جام پرچم نیز سال گذشته ۸هزارنفر و سال جاری ۱۲ هزار نفر مشارکت کردند. همچنین در مسابقات محلات ۴۰۰ تیم به رقابت پرداختند.

 

مدیرعامل باشگاه شهرداری در ادامه سخنان خود، تجلیل از قهرمانان ورزشی را یکی دیگر از برنامه های اجرا شده دانست و افزود: ۱۵ نفر از قهرمانان ورزشی شهرمان، به تناسب رتبه و مقامی که به دست آورده بودند، ۲۵ تا ۱۰۰ میلیون تومان پاداش گرفتند. علاوه بر این، قهرمانان ورزشی نیز در شهرداری جذب کار شدند که این امر خود انگیزه ای مضاعف برای ورزشکاران است.

 

سهرابی، با تاکید بر رایگان بودن تمامی آموزش های ورزشی شهرداری، خاطرنشان کرد: نتایج و ثمرات توسعه ورزش در تمامی بخش های اقتصادی، اجتماعی و سیاسی و فرهنگی قابل مشاهده است. در این راستا شهرداری سالن های ورزشی خود را با هزینه ای بسیار کم و برابر با یک سوم تعرفه وزارت ورزش و جوانان در اختیار شهروندان قرار می دهد.

 

وی فعالیت ۲۰۰ مدرسه فوتبال و دیگر اماکن ورزشی در تبریز را از دستاوردهای مهم شهرداری در توسعه ورزش دانست و اضافه کرد: مدرسه والیبال هم از ۷ مورد به ۴۰ مورد افزایش یافته و آکادمی های تخصصی مانند آکادمی کشتی در تبریز فعال شده است.

 

مدیرعامل باشگاه شهرداری با عنوان این که تلاش های شهرداری در این زمینه دستاوردهای کشوری داشته، تصریح کرد: در سال گذشته شهرداری تبریز با تامین برنامه های ورزشی برای ۴۰۰ هزارنفر، به عنوان دستگاه برتر اوقات فراغت معرفی شد و در سایه همین تلاشها، طی این دوسال، مقام برترین باشگاه ورزش های همگانی استان و همچنین برترین باشگاه کشور را از آن خود کرده است.

 

سهرابی ارتقای گردشگری ورزشی را نیز از دیگر نتایج توسعه ورزش در تبریز خواند و گفت: در طی این دوسال قریب به ۲ هزارنفر گردشگر ورزشی به تبریز سفر کرده اند.

 

وی در پایان، تبریز را الگوی توسعه زیرساخت های ورزشی و توسعه همگانی ورزش دانست و افزود: تمامی این برنامه ها در سایه حمایت های شهردار تبریز و اعضای شورای اسلامی شهر تبریز در حال اجرا است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا