ترویج کودک همسری به سبک اینفلوئنسر اینستاگرامی

چند صباحی یکی از اینفلوئنسر اینستاگرامی صفحه ای ایجاد کرده و در آن به ترویج کودک همسری پرداخته است.

به گزارش ارک خبر،در گذشته خیلی از مردم برای اینکه معروف شوند، باید بازیگر، خواننده یا ورزشکار می شدند تا مردم آن‌ها را بشناسند و طرفداری برای خود پیدا کنند. ولی امروزه به لطف پیشرفت تکنولوژی و علل خصوص دنیای دیجیتال مانند وب‌سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی، مشهور شدن کار آسانی شده است. مردم می‌توانند از طریق نشان دادن هنر، خلاقیت و توانایی‌ خود در رسانه‌های دیجیتال مانند اینستاگرام به راحتی شناخته شوند.

 

یک فرد بلاگر و اینفلوئنسر هر دو کار تولید محتوا را انجام می‌دهند. هر دو سعی می‌کنند با دادن اطلاعات به کاربران و جلب توجه آنان برای خود طرفدارانی پیدا کنند، اما تفاوت فاحشی بین بلاگر و اینفلوئنسراست، بلاگر به شخصی گفته می‌شود که در یک حوزۀ خاص مهارت داشته و در حال یاد دادن آن به مخاطبین خود است.

 

کلمه اینفلوئنسر Influencer در زبان فارسی به معنی «تأثیرگذار» است و به طور کلی به کسی گفته می‌شود که قدرت تأثیرگذاری بر نظر دیگران و هدایت افکار آن‌ها را بر عهده دارد. همچنین اینفلوئنسرها از شبکه‌های اجتماعی مختلف مانند اینستاگرام، یوتیوب برای ایجاد انگیزه در طرفداران خود به منظور خرید محصولات نیز استفاده می‌کنند.

 

حال فارق از تعاریف فوق پیج ای با عنوان «زوج دهه نودی » عروس دختری ۱۱ ساله که با پسری ۲۶ ساله ازدواج کرده است و مدعی است که ازدواج در سن کم بین ترک ها رایج است این در حالی است که بطور کلی ترک ها چنین رسومی ندارند. اما در همه ی اقوام ایرانی به هر حال به طور نادر چنین چیزهایی وجود دارد و نمیتوان آن را به همه ی یک فرهنگ و جامعه تعمیم داد.

 

آنها با منتشر کردن عکس و ویدئو های مراسم ازدواج خود باعث کنجکاوی افراد زیادی از جامعه شده اند که این جلب توجه باعث افزایش میزان تعداد فالور شده است.

 

تصویر محور بودن اینستاگرام یکی از معضلاتی است که جامعه را درگیر خود کرده است و این، اینفلوئنسر از این مورد سو استفاده کرده و میزان فالور این پیج در کمتر از سه روز به ۳۳۰ هزار نفر رسیده است.

 

حال پرسش این است که علت چنین اقبالی به این پدیده ی تاسف بار چیست و نیز چه اثار سوئی می تواند به دنبال داشته باشد؟

 

تنزل شدید سطح فرهنگ عمومی در اثر سلطه ی اینستاگرام و سایر پلت فرم های مشابه و مشغولیت دائم کاربران آن ها با مطالب میان مایه و حتی مبتذل باعث میشود تا الگوریتم های اینستاگرام چنان محتواهایی را به اکسپلورر بیاورند و بدین ترتیب این چرخه ی تشدید ابتذال تقویت می شود .

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا