سهم وسائط نقلیه عمومی در آلودگی هوای تبریز چقدر است؟

سرپرست محیط زیست آذربایجان شرقی اظهار کرد: مازوت سوزی نیروگاه حرارتی تبریز نیز در این امر بی تاثیر نیست اما با توجه به شرایط موجود کشور مجبوریم بین بد و بدتر انتخاب کنیم و در این زمینه باید مازوت سوزی نیروگاه را برای تامین برق منطقه تحمل کنیم و ما تلاش داریم تا برای سال آینده این مشکل را حل کنیم.

به گزارش ارک خبر،محمدحسین حسن زاده در گفتگو با خبرنگاران، با بیان اینکه وسائط نقلیه حدود ۷۰ درصد در آلودگی هوای تبریز نقش دارند، گفت: در این رابطه کیفیت خودروهای تولیدی داخل، کیفیت پایین سوخت خودروها، فرسودگی و نوع خودروها نقش مهمی در ایجاد آلودگی دارند که برای از میان برداشتن آنها نیازمند اتخاذ تصمیمات کلان و بزرگ هستیم.

ی با بیان اینکه منشاء آلودگی هوای کشور استفاده بیش از حد و نادرست از سوخت های فسیلی است، گفت: صنایع تبریز ۳۰ تا ۴۰ درصد در آلودگی هوای این کلانشهر نقش دارند و بدون تردید آلودگی هوا ارتباط مستقیم با سوخت فسیلی دارد و در این میان صنایعی همچون نیروگاه حرارتی، کارخانه ها و واحدهای صنعتی در افزایش میزان آلودگی ها نقش دارند و نمی توان از آنها چشم پوشی کرد.

وی، رفع آلودگی هوا در تبریز و تعدادی دیگر از شهرهای استان را یکی از دغدغه های مهم حفاظت محیط زیست برشمرد و اظهار کرد: متاسفانه امسال میزان و تعداد روزهای آلوده در کلانشهر تبریز نسبت به سال های قبل افزایش یافته است که موضوعی نگران کننده برای سلامت شهروندان به شمار می رود

بر اساس آمار منتشر شده از ابتدای امسال تاکنون شهروندان تبریزی شاهد ۳۶ روز هوای آلوده بودند که این رقم نسبت به کل سال گذشته ۱۰ روز افزایش یافته است.

کاهش آلودگی هوا نیازمند توسعه سامانه های انرژی تجدیدپذیر است

سرپرست محیط زیست آذربایجان شرقی توسعه سامانه های انرژی تجدیدپذیر را یکی از اولویت های اصلی و مهم سازمان حفاظت محیط زیست کشور برای کاهش آلودگی های هوا در کلانشهرها اعلام و اظهار کرد: بر همین اساس برنامه ریزی برای تولید ۳۰ هزار مگاوات انرژی خورشیدی در کشور صورت گرفته است و می شود با ارایه بسته های تشویقی نسبت به حضور و مشارکت بخش خصوصی در این حوزه اقدام کرد.

حسن زاده سهم آذربایجان شرقی برای تولید مزارع خورشیدی را ۲ هزار و ۵۰۰ تا سه هزار مگاوات بیان کرد و یادآور شد: اداره کل حفاظت محیط زیست استان برای حمایت و تشویق سرمایه گذاران در این زمینه با تمام توان و امکانات خود وارد میدان شده و برای ارایه مجوزهای مربوطه در سریع ترین زمان ممکن اقدام می کند.

به گفته وی استقبال بخش خصوصی از ایجاد و راه اندازی مزارع خورشیدی و تولید انرژی تجدیدپذیر در آذربایجان شرقی بسیار خوب است و همکاری ادارات صمت و برق نیز در این رابطه وارد عمل شده و نسبت به صدور مجوزهای لازم اقدام کرده اند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا