هوای تبریز ناسالم است/ بارش پراکنده از عصر امروز

مرکز پایش هوای اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی اعلام کرد: اکنون کیفیت هوا در کلانشهر تبریز در وضع ناسالم برای گروه‌های حساس قرار دارد.

به گزارش ارک خبر،مرکز پایش هوای اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی، شاخص کیفی هوای تبریز هم اکنون براساس ذرات ۲.۵ میکرون برابر ۱۲۲ است که برای گروه‌های حساس در وضعیت ناسالم قرار دارد.

این شاخص از ساعت ۹ دیروز تا ۹ امروز بر اساس ذرات ۲.۵ میکرون برابر ۱۱۰ در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار داشت.

کارشناسان مرکز پایش کیفی هوای اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی به همه افراد به خصوص افراد مبتلا و دارای سابقه بیماری‌های قلبی، کلیوی و ریوی، زنان باردار و شیرده، سالمندان و کودکان توصیه می‌کنند که در زمان آلودگی هوا از تردد در معابر و مرکز شهر و فعالیت طولانی و سنگین در خارج از منزل خودداری کنند.

به گزارش ایرنا، بر اساس طبقه‌بندی پنج‌گانه صورت گرفته در شاخص کیفیت هوا از عدد صفر تا ۵۰ هوای پاک، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای قابل قبول، ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوای ناسالم برای گروه‌های حساس، ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوای ناسالم برای همه گروه‌ها، ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوای بسیار ناسالم و ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است.

سامانه بارشی از پنجشنبه وارد آذربایجان‌شرقی می‌شود

رییس اداره پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی گفت: از عصر پنجشنبه نفوذ سامانه بارشی به جو استان موجب بارش برف در مناطق سردسیر و باران و برف در مناطق گرمسیر از جمله جلفا و خداآفرین می‌شود.

محمد امیدفر، روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران با بیان اینکه فعالیت این سامانه در استان تا عصر شنبه ادامه می یابد، افزود: فعالیت این سامانه همچنین موجب وزش باد و بروز مه صبحگاهی در استان می شود.

وی اظهار کرد: بر اساس نقشه های پیشیابی و آخرین اطلاعات هواشناختی، تا ظهر پنجشنبه این هفته جوی پایدار در استان حاکم است و دمای هوا به صورت نسبی افزایش می یابد.

رییس اداره پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی گفت: در ۲۴ ساعت گذشته سراب با دمای منفی ۱۶ درجه سردترین و جلفا با دمای مثبت هشت درجه سانتی گراد گرمترین شهر استان بود.

امیدفر، ادامه داد: در این بازه زمانی دمای تبریز در سردترین زمان به منفی ۹ درجه و در گرمترین زمان به ۲ درجه سانتیگراد بالای صفر رسید و دمای فعلی این شهر منفی ۶ درجه ثبت شده که نسبت به روز گذشته در همین ساعت یک درجه افزایش یافته است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا