بارش پراکنده برف شهرهای جنوبی آذربایجان‌شرقی را فرا گرفت

رییس اداره پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی با اشاره فعالیت سامانه‌ بارشی در نیمه جنوبی استان، گفت: بارش برف پراکنده در این مناطق از جمله سراب و میانه آغاز شده است.

به گزارش ارک خبر،محمد امیدفر، روز دوشنبه افزود: بر اساس نقشه های پیشیابی و آخرین اطلاعات هواشناختی، این سامانه بارشی امشب از جو استان خارج می شود.

 

وی اظهار کرد: از فردا تا روز پنجشنبه جوی پایدار در استان حاکم می شود و احتمال افزایش غلظت آلاینده های جوی در شهرهای بزرگ و صنعتی استان، کاهش دید افقی و کیفیت هوا وجود دارد.

 

رییس اداره پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی گفت: از شب پنجشنبه با نفوذ سامانه بارشی به نسبت قوی به جو استان، بارش برف، مه صبحگاهی و وزش باد و کولاک آغاز می شود.

 

امیدفر، با بیان اینکه سامانه بارشی تا روز سه شنبه هفته آینده در استان فعال خواهد بود، ادامه داد: احتمال صدور هشدار سطح نارنجی برای آمادگی مردم و دستگاه های امدادی طی این بازه زمانی وجود دارد.

 

وی یادآور شد: با توجه به بارش سنگین برف، کولاک و مه در نواحی سردسیر، مناطق کوهستانی و گردنه های استان، مسافران و رانندگان از انجام سفرهای غیرضروری به این مناطق خودداری کرده و در صورت ضرورت پوشاک گرم به همراه داشته و خودروهای خود را به تجهیزات زمستانی مجهز کنند.

 

 

 

بارش پراکنده برف شهرهای جنوبی آذربایجان‌شرقی را فرا گرفت

 

 

 

کاهش پنج تا ۱۰ درجه ای دمای آذربایجان شرقی

 

رییس اداره پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی با اشاره به تغییرات دمایی در استان، گفت: از روز جمعه با ورود توده هوای سرد به جو استان، دما به صورت محسوس بین پنج تا ۱۰ درجه سانتی گراد کاهش می یابد.

 

امیدفر، افزود: در ۲۴ ساعت گذشته ورزقان با دمای منفی ۹ درجه سردترین و خداآفرین با دمای مثبت ۱۶ درجه سانتی گراد گرمترین شهر استان گزارش شده است.

 

وی اظهار کرد: دمای تبریز در این بازه زمانی در سردترین زمان به منفی چهار و در گرمترین زمان به مثبت هفت درجه سانتی گراد رسید و دمای فعلی(۱۱:۱۵) این شهر مثبت چهار درجه است که نسبت به روز گذشته در همین ساعت یک درجه افزایش یافته استان آذربایجان شرقی منطقه ای سردسیر و کوهستانی است و از لحاظ تقسیم بندی های اقلیمی جزو مناطق نیمه خشک به حساب می آید.

 

آب و هوای این استان به طور کلی سرد و خشک است ولی به علت تنوع توپوگرافیکی از اقلیم های متفاوتی برخوردار است.

 

آذربایجان شرقی همواره زیر تأثیر بادهای سرد شمالی و سیبری و بادهای مرطوب دریای سیاه و مدیترانه و اقیانوس اطلس همچنین بادهای محلی متاثر از کوهستان های سبلان در شرق، سهند در غرب و جنوب غربی، رشته کوه های قره داغ در شمال، رشته کوه های تخت سلیمان و اربط در جنوب، ارتفاعات بزقوش در جنوب شرق و قوشاداغ در شمال شرق استان قرار دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا