محدودیت‌های ترافیکی در ایام تعطیلات نیمه‌دوم اسفند ۱۴۰۳ اعلام شد

جانشین پلیس راه راهور فراجا گفت: به منظور مدیریت ترافیک و جلوگیری از وقوع ترافیک سنگین در محورهای پرتردد کشور، محدودیت‌های ترافیکی از روز چهارشنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ آغاز می‌شود و تا روز شنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ ادامه دارد.

به گزارش ارک خبر،سرهنگ سیاوش محبی افزود: به‌منظور کاهش بار ترافیکی و تسهیل در عبور و مرور مسافران، محدودیت‌های ترافیکی در محورهای کرج – چالوس، هراز، فیروزکوه و محور تهران – سمنان – مشهد در ایام تعطیلات نیمه‌دوم اسفند ۱۴۰۳ اعمال خواهد شد.

وی همچنین از رانندگان خواست که با رعایت مقررات، از سفرهای غیرضروری خودداری کرده و در ساعات اوج ترافیک از مسیرهای جایگزین استفاده کنند.

جانشین پلیس راه راهور فراجا اظهار داشت: تردد موتور سیکلت‌ها از ساعت ۱۲:۰۰ ظهر روز چهارشنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ تا ساعت ۰۶:۰۰ روز شنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ از محورهای کرج – چالوس، هراز، فیروزکوه و تهران – سمنان – مشهد و بالعکس ممنوع است.

محبی ادامه داد: تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت از محور کرج – چالوس همچنان ممنوع است و محدودیت تردد در صورت پرحجم بودن ترافیک از ساعت ۱۴:۰۰ روز چهارشنبه ۱۵ اسفند از مرزن‌آباد به سمت تهران (شمال به جنوب) به‌طور کامل بسته خواهد شد.

محبی تصریح کرد: از ساعت ۱۷:۰۰ از ابتدای پل زنگوله، تردد به‌صورت یک‌طرفه اعمال می‌شود و از ساعت ۲۴:۰۰ مسیر دوطرفه و روز جمعه ۱۷ اسفند، از ساعت ۱۴:۰۰ آزادراه تهران – شمال محدود خواهد شد و از ساعت ۱۵:۰۰ از ابتدای پل زنگوله به سمت چالوس انسداد به‌صورت کامل اعمال خواهد شد.

وی با اشاره به محدودیت‌های ترافیکی محور هراز، اظهار داشت: تردد تریلرها از محور هراز ممنوع است.

جانشین پلیس راه راهور فراجا افزود: تردد کامیون‌ها و کامیونت‌ها از ساعت ۱۲:۰۰ تا ۲۴:۰۰ روز چهارشنبه ۱۵ اسفند و از ساعت ۰۸:۰۰ تا ۲۴:۰۰ روزهای پنجشنبه و جمعه ۱۶ و ۱۷ اسفند از محور هراز ممنوع است و در صورت افزایش حجم ترافیک، محدودیت یک‌طرفه مقطعی روز جمعه ۱۷ اسفند به‌صورت رفت و برگشت از پلور تا پلیس‌راه لاریجان و بالعکس اعمال خواهد شد.

محبی با بیان محدودیت‌های ترافیکی محور فشم، اضافه کرد: از ساعت ۱۷:۰۰ تا ۲۰:۰۰ روز جمعه ۱۷ اسفند ۱۴۰۳، محدودیت ترافیکی از انتهای محور (پل حاجی‌آباد یا پیچ کلیکان) به سمت خروجی فشم به‌صورت یک‌طرفه اعمال خواهد شد.

وی تاکید کرد: پلیس راه از تمام رانندگان درخواست کرد که ضمن رعایت قوانین، از سفرهای غیرضروری در ساعات اوج ترافیک پرهیز کنند و با همراهی مأموران پلیس، از بروز مشکلات ترافیکی جلوگیری کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا