مصاحبه اختصاصی با پروفسور پرویزی جراح عمل پیوند بدون بخیه دریچه آئورت

پایگاه خبری ارک- به دنبال انجام موفقیت آمیز اولین عمل جراحی تعویض بدون بخیه دریچه آئورت در بیمارستان شهید مدنی تبریز خبرنگار روزنامه ارک پیش از انجام دومین عمل از این نوع گفتگویی اختصاصی با پروفسور رضایت پرویزی فوق تخصص جراحی قلب و عروق و رییس تیم جراحی انجام داد.
به گفته پروفسور پرویزی عمل پیش رو دومین عمل در تبریز و شانزدهمین عمل از این نوع در کشور است.
وی با تاکید بر ویژگی مهم این روش که همان سرعت انجام آن می باشد بیان داشت که زمان اندک ( 20 تا 25 دقیقه ) جهت تعویض و جاگذاری دریچه های استنتی حیوانی مورد استفاده باعث به حداقل رسیدن عوارض ناشی از عمل های جراحی طولانی مدت همچون عوارض سوئ کلیوی ، ریوی و مغزی می شود.
رییس تیم جراحی این عمل خاطرنشان کرد هدف از استفاده این روش بهبود کیفیت زندگی بیمارانی است که با مشکلات دریچه قلبی دست و پنجه نرم می کنند . این عمل از بستری شدن مکرر آن ها و همچنین تجمع آب در ششها جلوگیری کرده و باعث آسایش بیشتر خواب شبانه و ارتقا کیفیت فعالیت های روزانه این بیماران می شود.
این فوق تخصص جراحی قلب و عروق در مورد نیاز به دارو در بیمارانی که تحت این عمل جراحی قرار می گیرند گفت مصرف دارو در این بیماران به دلیل مشکلات قلبی بوده و صرف تعویض دریچه آئورت با این متد نیاز به دارو ندارد.
پروفسور پرویزی همچنین با بیان اینکه تبریز به لحاظ سطح عمل های جراحی قلب انجام گرفته در حد بالایی قرار دارد گفت که تمام عمل های جراحی قلب که در سطح کشور انجام می گیرد در تبریز نیز انجام پذیر است . ایشان همچنین از برنامه ریزی جهت آغاز اجرای عمل جراحی پیوند قلب در تبریز برای سال جدید خبر داد .
دکتر پرویزی با بیان پایین بودن سن ابتلا به بیماریهای قلبی در کشور و آذربایجان (45 تا 50 سال) رعایت رژیم غذایی و تغذیه مناسب ، اجتناب از پرخوری و کاهش مقدار کالری مازاد دریافتی روزانه ، انجام فعالیت های مستمر ورزشی و افزایش تحرک جهت جلوگیری از ذخیره سازی چربی بیش از حد ، ارتقا سطح آرامش زندگی و اجتناب از استرس و همچنین کنار گذاشتن عوامل خطر زا مانند نمک و سیگار را از عوامل پیشگیری کننده از بیماریهای قلبی دانست.
این استاد دانشگاه علوم پزشکی تبریز با ابراز امیدواری در مورد افزایش سن ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی به بالای 65 سال ، اظهار داشت که در اینصورت در کشور ما نیز مانند کشور های توسعه یافته طول عمر و کیفیت زندگی افراد افزایش خواهد یافت .
دکتر پرویزی با اشاره به اینکه 30 تا 35 درصد بیماران قلبی بیماران دیابتی هستند تصریح کرد اگر از تنگی و گرفتگی رگ ها و عروق قلبی که سبب خون رسانی هستند جلوگیری شود تلفات بیماری های ناشی از بیماریهای قلبی نیز کاهش می یابد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا