یکهزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه به عشایر کشور پرداخت می شود

میرولی صفرزاده روز پنجشنبه در جریان بازدید از مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این تسهیلات مختص عشایر کوچرو است و اولویت پرداخت با خانوارهایی است که بر اثر سیل و خشکسالی های اخیر متحمل خسارت شده اند.
وی، توانمندسازی عشایر را از مهمترین برنامه های امسال سازمان امور عشایر اعلام کرد و گفت: در این راستا، آموزش عشایر در حوزه بهره برداری از فناوری های نوین برای توسعه باغات و محصولات گلخانه ای در اولویت برنامه های این سازمان قرار دارد.
صفرزاده با بیان اینکه 790 هکتار از اراضی زراعی و باغی کشور در قلمرو عشایر قرار دارد، تصریح کرد: با توجه به ظرفیت های طبیعی مناطق عشایری، مزارع دیم این مناطق به کشت گیاهان دارویی اختصاص می یابد.
قائم مقام سازمان امور عشایر کشور افزایش آموزش، بهره وری از منابع آبی و خاکی، افزایش بهره وری منابع تولید در اراضی واگذار شده، بهره برداری از ظرفیت های طبیعی مناطق عشایری، توسعه باغات در اراضی شیب دار، توسعه کشت گلخانه ای و توانمندسازی و توان افزایی جامعه عشایری را از مهمترین برنامه های سازمان امور عشایر در راستای اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی برشمرد.
صفرزاده با تاکید بر مدیریت بازاریابی و بازارسازی محصولات عشایر، تصریح کرد: عشایر باید حلقه های زنجیره تولید را جدی گرفته و به بازاریابی که مهمترین حلقه این زنجیره است بیش از پیش توجه داشته باشند.
وی با اشاره به شاخص های عمومی ارزیابی عملکرد استان های عشایرنشین کشور، افزود: استان های لرستان، خراسان جنوبی، مرکزی، کهگیلویه و بویراحمد و چهارمحال و بختیاری به ترتیب رتبه های اول تا پنجم را در بین استان های عشایرنشین کشور به خود اختصاص دادند.
به گزارش‌‌‌‌‌پایگاه خبری ارک به نقل از ایرنا، مسوولان ستادی و مدیران کل امورعشایر کشور امروز (13 خرداد ماه) به منظور بازدید ازمزارع ترویجی گیاهان دارویی به مناطق عشایرنشین شهرستان کوهرنگ سفر کرده اند.
برگزاری کارگاه آموزشی دو روزه و گردهمایی مسوولان ستادی سازمان امور عشایر و مدیران کل امور عشایر کشور با هدف بررسی راهکارهای تنوع بخشی به معیشت عشایر با تاکید بر کشت گیاهان دارویی در روزهای 11 و 12 خردادماه از دیگر برنامه های سفر این مسوولان به شهرکرد بود.
7363/ 6014/

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا