دهه فجر فرصتی برای سنجش میزان همگامی انقلاب با فرامین قرآن است
پایگاه خبری ارک :
محمدحسن زارع روز سه شنبه در دیدار اعضای ستاد دهه فجر استان همدان با نماینده ولی فقیه در این استان با بیان اینکه شورای هماهنگی در بیان رهبر معظم انقلاب، کهن ترین و با سابقه ترین نهاد نامیده شده است خاطر نشان کرد: در شهریور 1320 استکبار جهانی تصمیم گرفت ایران را مرکز رشد و توسعه بهائیت کند و امام راحل(ره) نخستین کسی بود که بهائیت را مولود رژیم صهیونیستی دانست.
وی ادامه داد: در آن سال ها فعالیت های تبلیغی برای اشاعه بهائیت در ایران به حدی بود که با اعتراض آیت الله بروجردی روبرو شد و جمعی از علما در سال 1332 دور هم جمع شدند و تصمیم گرفتند یک سازمان منسجم و مورد تایید علمای دین با نام شورای هماهنگی با هدف هدایت صحیح مبارزه ها شکل گیرد.
وی اضافه کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی این شورا با نام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شکل گرفت و اهداف و برنامه های این شورا مورد تایید امام خمینی (ره) بود.
زارع بیان کرد: ستاد دهه فجر ذیل شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی عمل می کند و عمده فعالیت های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در سال های بعد از پیروزی انقلاب به برنامه های دهه فجر معطوف بوده است.
رئیس ستاد دهه فجر کشور تاکید کرد: مراسم دهه فجر سال 59 به عنوان نخستین سالگرد پیروزی انقلاب، اولین مراسمی بود که شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به صورت رسمی آن را برگزار کرد.
وی ادامه داد: ستاد دهه فجر ساختار انقباضی و انبساطی دارد به گونه ای که تاکنون قابلیت همکاری و فراهم کردن زمینه مشارکت و همکاری با تمامی دولت ها را داشته است و فعالیت های این ستاد تا زمانی استمرار دارد که به مردم اختصاص داشته باشد.
وی اظهار کرد: برنامه های دهه فجر باید یادآور این نکته باشد که انقلاب اسلامی به عنوان یک نعمت بی بدیل از سوی خداوند به ما عطا شده و ما باید قدردان آن باشیم.
وی تاکید کرد: امسال سی و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی است و باید از دهه فجر امسال باید برای برنامه های چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برنامه ریزی شود تا طی دو سال آینده برای هرچه باشکوه تر برگزار شدن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب زمان کافی داشته باشیم.
در این آئین از فعالان و همیاران ستاد دهه فجر استان همدان تجلیل شد.
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با تدبیر حکیمانه و به موقع امام خمینی(ره) در 12 مرداد 1359 تشکیل و به عنوان یکی از برکات انقلاب اسلامی پا به پای حوادث تلخ و شیرین و رویدادهای مهم و تاثیرگذار ملی و بین المللی با برپایی مراسم ها و راهپیمایی ها ماندگار شد.
در 19 تیر سال 73 بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی این شورا در فهرست نهادهای عمومی غیردولتی قرار گرفت و به استناد ماده واحده قانون مصوبه سال 1387 مجلس شورای اسلامی، اساسنامه آن در 26 مهر 1388 به تصویب هیأت وزیران رسید.
حوزه فعالیت این شورا برگزاری مراسم و مناسبت هایی همچون دوازدهم فروردین، چهاردهم خرداد، پانزدهم خرداد، هفتم تیر، هشتم شهریور، هفدهم شهریور، هفته زن، سیزدهم آبان، روز جهانی قدس، عید سعید فطر، نیمه شعبان، نهم دی، دوازدهم و بیست و دوم بهمن و وظیفه این شورا در برگزاری مراسم دینی ارائه الگوهای مناسب، تعمیق پیام و زمینه سازی برای حضور مردم است.
1181/2087