اجرای هفت هزار هکتار از عملیات بهسازی شبکه های فرعی آبیاری و زهکشی پایاب سد خدا آفرین
![](https://ark-news.ir/wp-content/uploads/2016/08/82177590-70917431.jpg)
عدیل سروی روز شنبه در جلسه بررسی تحقق اهداف مصوبات سفر هیات دولت در سال 93 در استانداری با حضور دکتر محمد شریعتمداری معاون اجرایی رییس جمهوری افزود: با اتمام پروژه پایاب سد خدا آفرین یک میلیون و 400 هزار تن به تولید سالانه انواع محصولات کشاورزی در استان افزود خواهد شد.
وی در زمینه وضعیت پیشرفت فیزیکی مگاپروژه اراضی پایاب سد خداآفرین افزود: در سایه تلاش مسوولان و دست اندرکاران بخش کشاورزی و حمایت های بی دریع استاندار و همدلی نمایندگان استان در مجلس هفت هزار هکتار بهسازی شبکه های فرعی آبیاری وز هکشی اجرا شده و صد در صد به پایان رسیده و نسبت به تامین مطالبات پیمانکاران از سوی معاون اول رییس جمهوری قول مساعد داده شده است.
او گفت: با توجه به اینکه اجرای پروژه های فرعی این طرح عظیم با یک سال تاخیر شروع شده بود پیشنهاد شد مهلت اجرای پروژه یک سال افزایش یابد تا پیمانکاران با در اختیار داشتن وقت و زمان کافی پروژه ها را به بهترین نحو ممکن به اتمام برسانند.
به گزارشپایگاه خبری ارک به نقل از ایرنا از روابط عمومی جهاد کشاورزی اردبیل ، او اظهار کرد: باقیمانده میزان آب قابل استحصال کشاورزی تثبیت و از سوی آب منطقه ای اردبیل برای استفاده در مراحل بعدی در اخیتار کشاورزان قرار می گیرد.
تنوع اقلیمی ، وجود کشت و صنعت ها ، دشت های حاصلخیز ، 120 هزار بهره بردار ، 4.2 میلیون واحد دامی ، عشایر ایل سون ، سدهای ذخیره آب ، تولید چهار درصد از محصولات کشاورزی کشور ، نقش 28 درصد بخش کشاورزی در تولید ناخالص و نقش 38 درصدی بخش کشاورزی در جمعیت شاغل استان از جمله قابلیت های مهم کشاورزی استان اردبیل است.
استان اردبیل در تولید بسیاری از ارقام از جمله رتبه اول تولید عدس ، رتبه اول تولید کلزا ، رتبه دوم تولید سیب زمینی ، رتبه سوم تولید عسل ، رتبه پنجم تولید چغندر قند ، رتبه هفتم تولید حبوبات و رتبه هفتم تولید گندم و جو را دارد.
پارسال بیش از نیم میلیون تن محصول گندم که در تاریخ خرید این محصول بی سابقه است در کمترین زمان ممکن و با بهره گیری از حداکثر امکانات به صورت شبانه روزی خریداری شد و جایگاه استان در تولید گندم از رتبه 13 به 4 کشوری ارتقا یافت.
6018/6016