جشنواره انگور در تاکستان برگزار می شود
به گزارشپایگاه خبری ارک به نقل از ایرنا، نیاز علی ابراهیمی پاک روز چهارشنبه در نشست هماهنگی جشنواره شیره پزی در قزوین که با حضور مدیر کل میراث فرهنگی، صتایع دستی و گردشگری استان قزوین برگزار شد، افزود: استفاده از فرآورده های انگور به ویژه شیره علاوه بر استفاده از یک محصول سالم غذایی نقش به سزایی در پیشبرد اقتصاد خانوارهای انگور کار استان دارد.
وی تصریح کرد: برگزاری جشنواره های محصولات کشاورزی ضمن جذب گردشگر باعث رونق و رشد تولید محصول در استان می شود.
ابراهیمی پاک اضافه کرد: امیدواریم با اصلاح روش های آبیاری، سطح تولید محصول در باغ های انگور استان را از هر هکتار 10 تن به 30 تن افزایش دهیم تا با این کار میزان تولید این محصول در استان 3 برابر افزایش یابد.
سالیانه در استان قزوین 300 هزار تن انگور از 35 هزار هکتار باغ تولید می شود.
3013/ 6128