شرکت فولادمبارکه اصفهان از نظر فناوري بسيار پيشرفته است
پایگاه خبری ارک اصفهان:
قائم مقام مديرعامل بائو استيل چين در ديدار با مديرعامل فولادمبارکه گفت:
شرکت فولادمبارکه اصفهان از نظر فناوري بسيار پيشرفته است
به گزارش خبرنگار فولاد، چن درانگ ( Chen Derong ) قائم مقام مديرعامل شرکت بائو استيل، پنجمين فولادساز بزرگ دنيا، در ديدار با مديرعامل و معاونين شرکت فولادمبارکه و بازديد از خطوط توليد اين شرکت گفت: بائو استيل يکي از بزرگترين شرکتهاي فولادسازي چين است که ما امروز به عنوان نماينده اين شرکت به فولادمبارکه آمديم تا از نزديک با بزرگترين فولادساز ايران نيزآشنا شويم. با صحبتهايي که با مديران شرکت فولادمبارکه شد برآن هستيم تا فرصتهاي همکاري بين بائواستيل و اين شرکت را بيشتر بررسي کنيم، چراکه با حضور در فولادمبارکه به اين نتيجه رسيديم که فولادمبارکه به عنوان يک فولادساز از تجهيزات و تکنولوژي پيشرفته اي استفاده ميکند.
وي در تشريح ديدگاه خود قبل و بعد از بازديد فولادمبارکه گفت: صادقانه بخواهم بگويم، قبل از بازديد، اطلاعات دقيق از صنعت فولاد ايران نداشتيم اما ميدانستيم که صنعت ايران در دهه هاي اخير رشد خيلي زيادي داشته است و به خاطر همين، از اين فرصت خيلي مناسب استفاده کرديم تا با حضور در شرکتهاي فولادساز ايران شرايط سرمايه گذاري و همکاري شرکتهاي چيني و شرکتهاي ايراني را بررسي کنيم.
وي با اشاره به آينده نگري در صنعت فولاد و وضعيت فولادمبارکه در آينده گفت: بايد بگويم که فولادمبارکه بزرگترين شرکت فولادسازي ايران است و سهم بزرگي از فولاد ايران را در دست دارد، همانطور از نظر تکنولوژيکي بسيار پيشرفته است و آنچه که ما در اين بازديد متوجه شديم اين بود که صنايع فولادسازي ايران و چين مشترکات بسياري دارند و از همين رو فکر ميکنم که آينده درخشاني در انتظار فولادمبارکه است.
بنا بر اين گزارش و به نقل روابط عمومي سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع معدني ايران (ايميدرو)، مديران بائواستيل در ديدار با رييس هيأت عامل ايميدرو خواهان همکاري با ايران در صنعت فولاد و بخش اکتشاف معادن شدند و تصريح کردند: با توجه به امکاناتي که بائو استيل در بخش فولاد، معادن، اسکله، حوزه مالي و آي تي دارد، ميتوان همکاري هاي وسيعي بين ايران و چين ايجادکرد و توسعه داد.
چِن زايگن (Chen Zaigen) با اشاره به عزم مقامات ايران و چين براي بسط همکاري هاي اقتصادي، اظهار داشت: کارخانه هايي که در چين راه اندازي کرده ايم از استاندارد بالاي زيست محيطي برخوردارند که حتي از برخي شرکتهاي اروپايي و امريکايي نيز پيشرفتهتر است.
وي از دستور کار شرکت هاي بزرگ چيني براي توسعه همکاري با ايران، به عنوان برنامه دولت چين ياد کرد و ادامه داد: اين شرکت از شرايط نقدينگي بالايي برخوردار است به طوري که گردش مالي سالانه بائو استيل به 130 ميليارد دلار مي رسد.
اين مقام بائو استيل درباره ظرفيت توليد فولاد چين گفت: کل توليد فولاد در کشور ما به 800 ميليون تن ميرسد که حدود 700 ميليون تن آن در داخل کشور مصرف ميشود و تنها 100 ميليون تن يا معادل14درصد آن روانه بازارهاي صادراتي مي شود. به گفته وي کشورهاي اروپايي و امريکا، پرونده هايي براي (ارزان فروشي) صادرکنندگان فولاد چيني باز کرده اند اين در شرايطي است کشور ژاپن حدود 30درصد از توليدات خود را صادر ميکند.
رييس هيات عامل ايميدرو نيز در اين نشست گفت: تا سال 2025 ميلادي بايد به ظرفيت 55 ميليون تن فولاد دست يابيم و براي تأمين مواد اوليه آن برنامه وسيعي در بخش اکتشاف آغاز کرده ايم.
مهدي کرباسيان افزود: پيش بيني ما اين است که با ادامه فعاليت هاي اکتشافي، تا يکسال آينده ميزان ذخاير سنگ آهن ايران بين 30 تا 50 درصد افزايش خواهد يافت. وي افزود: در کنار ذخاير معدني، وجود ذخاير گاز و دسترسي به آب هاي آزاد و همچنين نيروي کار متخصص، شرايط مناسبي براي توسعه بخش معدن و صنايع معدني به ويژه فولاد با شرکتهاي خارجي داريم.
شرکت بائو استيل در سال 2014 با توليد 43 ميليون تن فولاد خام در رتبه چهارم جهاني قرار گرفت اما در سال 2015 با 9 ميليون تن کاهش توليد، به جايگاه پنجم جهاني رسيد. اين شرکت پيش بيني کرده تا پايان سال جاري ميلادي، به ظرفيت توليد 80 ميليون تني دست پيدا مي کند در حالي که تا سال 2015 از ظرفيت توليد 50 ميليون تني برخوردار بود.