سالانه بیش از 7200 تن گوشت سفید در ایرانشهر تولید می شود

‌‌‌‌‌پایگاه خبری ارک :
حسن شاه ولی بر روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با بیان این که شهرستان ایرانشهر به عنوان قطب پرورش مرغ گوشتی در استان مطرح است، اظهار داشت: 15 واحد مرغداری صنعتی در بخش بزمان و هشت واحد در بخش مرکزی این شهرستان فعال است که شرایط آب و هوایی مساعد موجب شده در سال چهار تا پنج دوره پرورش مرغ در این واحدها انجام شود.
وی گفت: مدت زمان هر دوره پرورش مرغ گوشتی بین 40 تا 45 روز است.
وی با بیان اینکه بیش از 800 نفر در مرغداری های ایرانشهر مشغول به کار هستند، افزود: مرغ تولیدی در ایرانشهر علاوه بر تامین نیاز این شهرستان به سایر نقاط سیستان و بلوچستان نیز عرضه می شود.
مدیر جهاد کشاورزی ایرانشهر اظهار داشت: یک واحد کشتارگاه صنعتی نیز در ایرانشهر فعال است به طوری که هر شیفت ظرفیت کشتار 16هزار قطعه مرغ را دارد.
7314*8006 **6081 خبرنگار: محمد هادی ** انتشار دهنده: حیدر سرایانی
اخبار لحظه به لحظه را در کانال تلگرامی «اخبار ایرنا سیستان و بلوچستان» دنبال کنید. @irnazahedan

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا