فرهنگ‌ سازی برای مصرف تولیدات دانش‌ بنیان ضرورتی انکارناپذیر است

به گزارش‌‌‌‌‌پایگاه خبری ارک به نقل از روز شنبه پایگاه اطلاع رسانی دفتر نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی علی ابراهیمی، کشاورزی را در مبادلات و استقلال اقتصادی جوامع امری ضروری دانست و افزود: شرکت‌های دانش‌ بنیان یکی از ارزشمند ترین راهکارهای به‌ کارگیری اندیشه نخبگان است.
وی بیان کرد: جامعه نخبگان باید به تدریج در موضوعات مدیریتی پررنگ وارد شود و شرکت‌های دانش‌بنیان بستر مناسبی برای این مهم به شمار می رود.
عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در بازار واقعی مصرف امری ضروری است که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
ابراهیمی عنوان کرد: تنظیم بازار، جلوگیری از ورود قاچاق و معرفی تولیدات شرکت‌های دانش‌بنیان از جمله اقداماتی است که می‌تواند سبب گسترش و رونق بیشتر این شرکت‌ها شود.
وی یادآور شد: برخی کالاها و خدمات شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی از استقبال گسترده ای در بازارهای خارجی برخوردار است.
نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: امروز کشاورزی یکی از ارکان مهم اقتصاد جهان است به ‌طوری که هیچ کشوری بدون تامین مواد غذایی مورد نیاز جامعه، نمی تواند مدعی اقتصاد پایدار و پویا باشد.
ابراهیمی گفت: حمایت از بخش کشاورزی و بهره گیری بیشتر از مزیت های این بخش امری ضروری است اما حمایت تنها به معنای پرداخت تسهیلات مالی برای این بخش نیست، بلکه در گام نخست باید مالکیت اراضی کشاورزی شفاف شود تا بخش‌خصوصی برای ورود جدی به این حوزه و تزریق سرمایه، انگیزه و رغبت بیشتری داشته باشد.
وی اظهار کرد: رهایی از اقتصاد نفتی و جلوگیری از خام ‌فروشی از دیگر مواردی است که در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
شرکت دانش بنیان شرکت یا موسسه ای خصوصی یا تعاونی است که به منظور هم افزایی علم و ثروت، توسعه ی اقتصاد دانش محور، تحقق اهداف علمی و اقتصادی شامل گسترش و کاربرد اختراع و نوآوری و تجاری سازی نتایج تحقیق و توسعه شامل طراحی و تولید کالا و خدمات در حوز ه فناوری های برتر و با ارزش افزوده فراوان، به ویژه در تولید نرم افزارهای مربوط تشکیل می شود.
استان مرکزی با وجود صنعتی بودن جزء 10 استان نخست کشور در بخش کشاورزی است که 90 هزار بهره بردار شامل 10 درصد شاغلان استان و دو و یک دهم درصد کشور در بخش کشاورزی این فعال هستند.
670 هزار هکتار اراضی باغی و کشاورزی در استان مرکزی وجوددارد و سه درصد تولیدات کشاورزی از استان مرکزی است که یک و دو دهم درصد تولیدات کشاورزی مازاد بر نیاز استان به سایر مناطق ارسال می شود.
1955/3075/خبرنگار: مهدی عظیمی** انتشار دهنده: حسین مهدی زاده اصفهانی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا