کارگاه آموزشی پخت نان سالم و کامل برگزار شد
پایگاه خبری ارک خبر- اصفهان:
کارگاه آموزشی پخت نان سالم و کامل برگزار شد.
کارگاه آموزشی پخت نان سالم و کامل در سالن جلسات اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری اصفهان برگزار شد.
در این کارگاه که با هدف بهبود دانش بومی نانواهای محلی در روستاهای پروژه ترسیب کربن اصفهان برگزار شد، استاد خواجه کارشناس روابط بین الملل دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و کارشناس پخت نان سنتی در اصفهان، به تشریح روش های پخت نان سالم، خرید و انتخاب نان کامل، روش های نگهداری نان و تفاوت نان های سالم و ناسالم پرداخت.
خواجه با بیان اینکه بیش از 47 درصد مردم ایران نان ناسالم مصرف می کنند، گفت: تشخیص تفاوت برشتگی با سوختگی، مزایای استفاده از کنجد سیاه به جای کنجد سفید، خواب مناسب خمیر و استفاده از آرد سبوس دار 7 یا 12 درصد به جای آرد 18 درصد، از مواردی است که باید هنگام خرید نان به آن توجه کرد.
وی به روستاییان توصیه کرد از آنجایی که سالمترین نان، نان های تهیه شده در تنورهای خانگی و به شیوه سنتی است، دانش خود را در زمینه تهیه نان سالم و بهداشتی با تکیه بر روش های سنتی افزایش دهند.
گفتنی است پروژه ترسیب کربن اصفهان سعی دارد با تلفیق دانش بومی روستاییان با علم نوین، راه های توسعه کسب و کار روستایی را جهت معاش بهتر ایشان هموار سازد.