افزایش ظرفیت تولید گوشت شترمرغ در چهارمحال و بختیاری

پایگاه خبری ارک خبر- چهارمحال و بختیاری:

مدیر امور طیور و زنبور عسل جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری خبر داد
افزایش ظرفیت تولید گوشت شترمرغ در چهارمحال و بختیاری
مدیر امور طیور و زنبور عسل جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: ظرفیت تولید گوشت شترمرغ در این استان افزایش می‌یابد.

ارک خبربه نقل از فارس:ابراهیم کوچکی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد اظهار کرد: با تکمیل و راه‌اندازی 7 واحد پرورش شترمرغ با ظرفیت یک هزار و 500 قطعه در چهارمحال و بختیاری ظرفیت تولید گوشت استان به 160 تن می‌رسد.

وی ادامه داد: در حال حاضر 2 واحد پرورش شترمرغ با ظرفیت 3 هزار و 260 قطعه در استان فعال است.

مدیر امور طیور و زنبور عسل جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: از ابتدای امسال تاکنون 70 تن گوشت شترمرغ در این استان به ارزش 280 میلیارد ریال تولید شده است.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا