دستگاه زباله سوز پزشکی تا پایان سال در اصفهان راه اندازی می شود / احداث 151 كيلومتر شبكه آبياري قطره اي در شهر
پایگاه خبری ارک خبر-اصفهان:
دستگاه زباله سوز پزشکی تا پایان سال در اصفهان راه اندازی می شود / احداث 151 كيلومتر شبكه آبياري قطره اي در شهر
احمدرضا مصور صبح امروز چهارشنبه در جمع خبرنگاران در خصوص احداث کارخانه هاضم در اصفهان اظهارکرد: كارخانه هاضم شهري يكي از مهمترين نيازهاي شهر اصفهان است چرا كه بوسيله آن از مواد آلي مي توان برق تهيه كرد.
وي اضافه كرد: همچنين شيرابه هاي خروجي اين پسماند ها نيز مورد استفاده قرار مي گيرد و به محيط زيست هم آسيبي نخواهد رساند.
معاون خدمات شهری شهرداری اصفهان با اشاره به اينكه جهت راه اندازي اين نیروگاه قراردادي با شركت “مپنا” منعقد شده است، گفت: يك ماه و نيم از عقد اين قرارداد مي گذرد و سه ماه ديگر هم براي ادامه كارهاي قرارداد فرصت نياز است.
مصور هزينه مورد نياز براي راه اندازي اين نیروگاه را 100 ميليارد تومان ارزيابي و مزيت راه اندازي اين كارخانه را مديريت بهتر پسماند شهري تا حدود 70 درصد عنوان كرد و گفت: بازه زمانی احداث کارخانه هاضم یک سال و نیم است.
وي همچنين از راه اندازي سيستم “آر دي اف” در آينده اي نزديك خبر داد كه تا كنون براي ساخت آن 200 ميليارد تومان هزينه شده است.
معاون خدمات شهری شهرداری اصفهان يكي ديگر از مهمترين نيازهاي شهر اصفهان در حوزه مديريت زباله و پسماند را تجهيز اين شهر به دستگاه زباله سوز پزشكي دانست و گفت كه اين سيستم نيز تا آخر سال 96 در اصفهان راه اندازي مي شود.
مصور اضافه كرد: تنها در شهر اصفهان روزانه 18 تن زباله عفوني و بيمارستاني توليد مي شود كه متولي اصلي مديريت اين مسئله دانشگاه علوم پزشكي است اما شهرداري هم در اين راستا همكاريهايي را انجام خواهد داد.
درصدد ساماندهي مشاغل هستيم
وي در ادامه صحبت هاي خود با اشاره به لزوم ساماندهي مشاغل شهري اصفهان گفت: در شهر اصفهان شاهد مشاغل مختلفي هستيم كه تمامي اين مشاغل بايد به نحو مطلوبي مديريت و ساماندهي شوند.
معاون خدمات شهری شهرداری اصفهان اعلام كرد: به عنوان مثال در حوزه مشاغلي مانند مغازه های فروش دوچرخه و موتورسیکلت مكاني براي آن در نظر گرفته شده است كه در آينده اي نزديك به بهره برداري خواهد رسيد كه تاكنون براي ساخت اين مكان 128 ميليارد در طول سه سال هزينه شده است.
مصور ادامه داد: همچنين در منطقه پينارت 15 هزار متر ابنيه براي ساماندهي مشاغل ساخته شده است كه با مجموعه امير كبير نيز مجاورت دارد.
افزايش خشكي درختان نسبت به سال گذشته
وي در قسمتي ديگر از صحبت هاي خود خشكي زاينده رود را باعث بروز مشكلات زيست محيطي زيادي از جمله خشكي ريشه هاي بسياري از درختان عنوان كرد و گفت: خشكي زاينده رود باعث شده تعداد بسياري از درختان از ريشه سقوط كنند اما اين مسئله را مردم كمتر مي دانند و اين مسئله نسبت به سال قبل وضعيت بدتري را دارد.
معاون شهردار ادامه داد: متاسفانه برخي از درختان شهر در مقابل بادهايي با سرعت 30 كيلومتري هم دوام نمي آورند و سقوط مي كنند و اين به دليل نرسيدن آب به ريشه هاي درختان است.
مصور اضافه كرد: طبق سند قانوني شيخ بهايي كه يك سند تاريخي براي تامين حقابه اصفهان است، اين شهر 6 سهم از 33 سهم از آب را داراست اما مسئله كاهش بارش ها مشكلاتي را در ادامه روند ارائه آب به اصفهان وارد كرده است.
وي ميزان آب مصرفي فضاي سبز شهري اصفهان را 36 ميليون متر مكعب اعلام كرد و گفت: اين ميزان آب براي 5.3 هكتار فضاي سبزي است كه در اختيار شهرداري است در حالی که اين ميزان اراضي كمتر از 10 درصد از اراضي شهر را تشكيل مي دهد.
وي در ادامه صحبت هاي خود حركت اقليم اصفهان را به سوي گرم و خشك عنوان کرد و افزود: با توجه به اين مسئله و كمبود آب براي آبياري درختان سعي شده از سيستم هاي نوين آبياري استفاده شود.
مصور بيان كرد: در اين راستا در سال گذشته 151 كيلومتر شبكه آبياري قطره اي در شهر تاسيس شد چرا كه استفاده از فناوريهاي نوين آبياري بهترين راه براي دوري از هدر رفت آب است.
وی اظهارکرد: هزينه هاي نصب و راه اندازي سيستم هاي آبياري قطره اي 34 ميليارد تومان شده است