آرزوهای بزرگ در جشن تولد پروانه ها/کودکان جشنواره سی ام را افتتاح کردند

پایگاه خبری ارک خبر-اصفهان:

زیر آسمان کبود افتتاحیه جشنواره کودک و نوجوان چه گذشت؟

به گزارش ستاد اطلاع رسانی سی امین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان دفتر اصفهان، جشنواره فیلم کودک و نوجوان بوی بچگی می‌دهد، حتی اگر آن قدر بزرگ شده باشی كه سال های کودکیت، پشت زمان‌ها جا مانده باشد.نوستالژی جشنواره در آغازین روز مثل یک آرزوی جا مانده در جعبه بزرگ‌ آرزوها هنوز که هنوزاست برای خیلی ها رنگ تازه ای دارد. اینجا باغ نور است. جایی میان نور و شادی و ستون هایی از مه که از آسمان به زمین میخ شده اند.

حتی اگر آن قدر بزرگ شده باشی كه ديگر چهار‌ديواری همان جایگاه همیشگی فضای باز باغ نور با فنس ها و حایل ها، اما خیلی متفاوت تر از قبل مانع ‌ات شود، اینها تمام حسی است که در افتتاحیه سی امین جشنواره کودک به تو دست می دهد. سی دهه از تولد نوزادی که حالا به بلوغ رسیده است . حالا گذشته چیزی است، مثل رویای آسمان پر از پروانه، پر از بادبادک که درونت غنچ می زند.چیزی از جنس پرواز، حتی وقتی که بال نداری. احساس شیرینِ بودنی که موج می زند.کافی بود پایت را از در بزرگ آهنی به داخل می گذاشتی، انگار خاطراتت به یکباره توی قاب تلویزیون بزرگی که نوستالژی هایت را در آن جا داده جان می گرفت. تلویزیونی که سوپرمن هایش ایرانی بودند و آنها را می توانستی در ابعاد چند در چند بی انتها ببینی.

دور تا دور باغ نور پر شده از جمعیتی که اکثرشان را بچه ها تشکیل می دهند، انگار هر کدامشان آرزوهایشان را به بادکنک ها بسته اند تا وقتش برسد که تمام امیدهای رنگیشان را به آسمان بفرستند. محوطه باغ نور گوش تا گوش پر شده از آدم های بزرگ و کوچک است، این اولین باری نیست که استقبال به این شکل است. در تمام دوره های جشنواره معمولا جمعیت زیاد است. این بار هم افتتاحیه به مناسبت حضور خاله شادونه که همیشه توی دل های بچه ها جا دارد شلوغ شده است. بگ راند سبز و قرمزی نوارهایی که شمایلی از فریم فیلم را با خود یدک می کشند فضایی معنوی به سن داده است. خیلی از کسانی که حالا به عنوان دهه شصتی به شمار می روند، کودکان سی سال پیشی هستند که با بچه هایشان آمده اند. شاید اینها تکه ای از جمعیت زیادی هستند که پشت درها نشسته اند و به مدد تلویزیونی که تمام درون باغ را با جزییات و بدون کم و کاست نشان می دهد به شکل نامرئی دست به دست هم داده اند تا این شادی را باهم تقسیم کنند.

برنامه افتتاحیه طبق معمول با تلاوت آیاتی از قرآن و سرود جمهوری اسلامی آغاز می شود و از همان ابتدا صدای کلیک عکاسان برای ثبت اولین لحظات آغاز می شود. بماند که این لحظات از چشم دوربین های فیلمبرداری و هلی شات ها هم به دور نمی ماند و هر بار بر صحفه بزرگ نمایش نمایی از لبخندها و شیطنت های کودکانه قاب می شود.

نوستالژی ها اما زیاد است. نوستالژی هایی که گاهی توی قاب شطرنجی جا می گیرد. عمو فتیله ای که به کودکان اصفهانی به عنوان میزبان تبریک می گوید. میزبان هایی که دوباره بعد از چند سال جشنواره کودک را به قول بالاترین مقام شهر به موطن خود بازگردانده اند. به گفته مهدی جمالی نژاد این جشنواره قرار است امسال با رویکرد جدیدی برگزار شود چرا که این بار کودکان هستند که جشنواره را به دست گرفته اند. شاهد این ماجرا هم خبرنگاران کوچکی هستند که به خوبی از عهده کارشان از همین ابتدا برآمده اند.

چشم های درشت و مشکی یک کودک، باز در قاب بزرگ تلویزیونی که هر بار روی جمعیت زیادی که در باغ نور جمع شده اند می چرخد، نمایان می شود. کودک تا خودش را در ابعاد بزرگ می بیند، می خندد، گویا او به بادبادکش گفته که آرزویش، بزرگ شدن است. چند نوجوان با لباس های متحد الشکل به روی سن می آیند و با صوت قرآنی شروع به خواندن تواشیح می کنند تا مجلس این بار بُعد روحانی به خود بگیرد.

نوای روح بخش و الحان آسمانی باعث می شود که فضا رنگی دیگر به خود بگیرد، گویا ستاره ها هم به زمین می آیند تا جشنواره کودک را با بچه ها جشن بگیرند.

ساعتی از شب گذشته و تواشیح به پایان رسیده که خاله شادونه با لباس سنتی زرد با دو تا عروسکی که شاید بچه ها خوب می شناسندشان پچ پچه ها را می شکند و به روی سن می آید. غوغایی آغاز می شود و خاله شادونه با دون دون هایش می خواند:« بخند به روی دنیا تا دنیا هم بخنده ، قیمت خنده تو بگو به ما که چنده »؟ این سرآغاز جشنواره ای است که قرار است با کودکان گام بردارد و برای آنها یک هفته پر نشاط را به ارمغان بیاورد با فیلم هایی که تکه هایی از آن باز هم روی صفحه بزرگ به نمایش در می آید. بین وقفه آمدن و رفتن خاله شادونه حالا حضار به تماشای فیلمی با عنوان قهرمان کوچک از حسین قناعت می نشینند. محتوای فیلم حول محور چند بچه شیطان می گردد که خیلی ها از دستشان عاصی شده اند… در این بین خبرنگاران کوچک و جوان، یک آن از مسئولیتشان کوتاه نمی آیند، شور جشنواره کودک آنها را هم به ذوق آورده است، در حین نمایش فیلم، موزیسین های کوچک، کم کم در جایگاه خود جا می گیرند. میانگین سنی آنها بین 3 تا 6 سال است، بچه های مهد کودکی که در جایگاه بزرگترها تکیه زده اند تا نوستالژی خانواده ها را با شعرهایی مثل عروسک کوچیک من قرمز پوشیده و یا آهنگ هایی که کودکان دیروز با آن بزرگ شده اند زنده کنند.

گویا نسل امروز از آن نسل‌های خوش‌شانس پس از انقلاب هستند؛ چرا که افتتاحیه سی و امین دوره جشنواره کودک و نوجوان کم کم به بلوغ خود رسیده است و حالا از آن کودک ترسیده سال های اول تولد، چیزی نمانده ، این را می توانی از نظم حاضر در افتتاحیه هم بفهمی . موزیسین های کوچک، به صف از پله ها پایین می روند. تا باز هم نوبت به خاله شادونه برسد و با سر و صدای زیاد با دو تا عروسک بامزه اش به روی سن بیاید:«ایران چه رنگارنگه …ایران چقدر قشنگه…ایرانی که اصفهانش نصف جهانه….

رضا داد، دبیر جشنواره اولین سخنرانی است که توسط خاله شادونه به جایگاه سخنرانان دعوت می شود، اما چون قرار نیست جشنواره ای که مال بچه ها است، آنها را خسته کند؛ او نیز به مختصر سخنرانی اکتفا می کند و می گوید: امسال برای اولین بار 35 فیلم ایرانی و خارجی در سینماهای سپاهان اصفهان و پردیس چهارباغ به نمایش در می آید و خوشحالیم که دوباره جشنواره کودک و نوجوان به اصفهان زیبا آمده است. نطق سخنران اول که تمام می شود. خاله شادونه به عنوان مجری، نظم مراسم را به دست می گیرد و از یک میهمان ویژه دعوت می کند. کسی که نامش بر صحفه بزرگ نمایان می شود و بعد از آن پسر شجاع، جیمبو، بچه های مدرسه والت در نقش فرانچی و …او را به خوبی معرفی می کند. مهوش افشاری، صداپیشه با سابقه ای که اولین میهمانی است که بر روی سن گام می گذارد. بعد از او نوبت سعید شیخ زاده است که از کودکی، هم بازی می کرده و هم در امر صداپیشگی نقش داشته است. پسرک لاغر اندام کوچکی که همیشه او را همراه با برنامه تلویزیونی چاق و لاغر می شناسیم.او از مهوش رضایی به خاطر سال ها همکاری تشکر می کند، کسی که به قول او مانند مادرش دوستش دارد.

نرگس فولادوند، مهمان بعدی و صداپیشه ای است که بعد از این دو نفر به روی صحنه پا می گذارد و تک تک با نام بردن از آقای عرفانی ،بهروز علی محمدی، رضا آفتابی، مریم رادپور و کسانی که در صندلی های جلو جا گرفته اند به همکارانش ابراز ارادت می کند.

افشین زی نوری اما مهمان دیگری است که شانس بودن روی سن را از دست نمی دهد. او با قدرت و انرژی به روی سن می آید و از مدعوین می خواهد که با قدرت جواب سلامش را بدهند. جمعیت تقریبا دو هزار نفری که به قول او از دیدنشان لذت می بریم.

بعد از خداحافظی مهمانان، نوبت به شهردار اصفهان می رسد، کسی که خستگی کار و بار جشنواره همچنان بر دوش هایش سنگینی می کند تا او بگوید جشنواره امسال قرار است با نگاهی متفاوت، ذهن های خلاق را به جرگه فعالیت در این حوزه بیاورد.

سخنرانی ها کوتاه است و به روال معمول خسته کننده نیست. تا این لحظه اتفاقات هم آنقدرها شگرف نیست که دل دعوت شدگان را بلرزاند، شاید لرزیدن دل ها بهانه می خواهد چون از آنجا آغاز می شود که فرزندان شهدای مدافع حرم با عکس هایی که از پدرانشان در دست دارند به روی سن می آیند . افتخاراتی برای نسل های بعد. فرزندانی از جنس خورشید.

مجری به بچه ها می گوید ، بادکنک هایی که بر دستهایشان بسته اند باز کنند تا نمادی باشد از پروانه هایی که به پرواز درمی آید. بادکنک ها همراه با شمارش معکوس از 30 تا صفر به آسمان می روند، دور می شوند و هر کدامشان ستاره ای را مثال می زنند و ناگهان آسمان کبود جشنواره کودک و نوجوان با جرقه ها و ترقه های رنگارنگ روشن می شود….

آرزوهای بزرگ در جشن تولد پروانه ها/کودکان جشنواره سی ام را افتتاح کردند

آمده اند جشن تولد پروانه ها، بادکنک های قرمز، سبز و آبی صورتی ….. به مچ دست هایشان بستند تا به هوا نرود، کل برنامه را روی پا ایستاده اند و فقط خنده خنده خنده؛ جشن آغاز سی امین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان با شور و حال کودکان و نوجوانان شامگاه پنجشنبه در اصفهان رسما کلید خورد.

به گزارش ستاد اطلاع رسانی سی امین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان، باغ نور اصفهان مملو از کودک و نوجوانانی بود که آمده بودند تا به پروانه ها سلام کنند و بگویند دیگر از اصفهان نروید پروانه ها هم قول دادند که بمانند و کودکان دیار نصف جهان را یک هفته دعوت کردند، کودکان اصفهانی دعوتند به چهارباغ زیبا، به پردیس سینمایی چهارباغ، به سینما سپاهان و سینما فلسطین همه کودکان شهر دعوتند، یک هفته قرار است در اصفهان این کودکان و نوجوانان باشند که بار فرهنگ و هنر را با هنر هفتم یعنی سینما به دوش بکشند.

آنطور که علیرضا رضا داد در سخنانی کوتاه گفت 35 فیلم و انیمیشن در اصفهان برای کودکان و نوجوانان در این جشنواره پخش می شود تا هم کودک ونوجوان اصفهانی فیلم را ببیند و هم با فیلم ساز و عوامل یک فیلم از نزدیک برخورد داشته باشد و از نگاه کودکانه و نوجوانانه فیلم را برای عوامل سازنده تحلیل کند.

دبیر سی امین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان که موقعیت این روزهای اصفهان را برای کودکان نوجوانان وصف ناشدنی می داند از اینکه جشنواره مجدد به اصفهان بازگشت ابراز خوشحالی می کند و قول داد که یکی از باشکوه ترین جشنواره های کودک را در سی امین دوره آن تجربه کنیم.

رضا داد سعی کرد که همه چیز در دست کودکان باشد و با سخنرانی طولانی کودکان و نوجوانان را خسته نکند او فقط خوشحال بود که برای کودکان و نوجوانان جشنواره ای برگزار می شود و آنها نیز با فرهنگ و هنر بیش از پیش آشنا می شوند.

اما، اصفهان که پایتخت فرهنگ و تمدن ایران اسلامی است. حالا و به مدت یک هفته زیر ذره بین سینمایی کشور هم قرار می گیرد شهر پروانه های زرین حالا سی امین دوره این جشنواره را میزبانی می کند.

نورها کم می شود و صفحه سینمایی باغ نور از صدایی پرده بر می دارد جیمبو و خواهر پسر شجاع این صدا کسی نبود جز مهوش افشاری او که با صدایش کودکان دهه های گذشته را پای جعبه جادویی نشانده بود به روی سن آمد و گفت که عاشقانه کار می کند و به کار برای کودکان عشق می ورزد و از این کار لذت می برد،

پس از او واکیبایشی فوتبالیست ها به روی سن آمد او کسی نبود جز صدای ماندگاری دیگری که متعلق بود به شوکت حجت او که از عشقش به دوبله می گفت سعی کرد به کودکان و نوجوانان بگوید که دوبله با همه سختی هایش ولی وقتی به کاری برای کودکان و نوجوانان بدل می شود یک لذت خاصی درونش می شود و برای همین کسی خسته نمی شود.

رتتوی یا موش سرآشپز، گارفیلد و هری پاتر هم دیشب در میان کودکان و نوجوانان اصفهانی بودند البته نه خودشان بلکه صدای دوبلرهایشان سعید شیخ زاده و افشین زی نوری به روی سن آمدند شیخ زاده که از کودکی هم بازیگری کرده و هو دوبلری چهره ای شناخته تر شده است او که به جای گارفیلد و هری پاتر سخن گفته زندگیش را مخصوصا در کودکی و دوبله با مهوش افشاری گذرانده و از او بر روی سن به عنوان مادر هم یاد می کند. آنچه در این یک هفته در اصفهان رخ می دهد جالب توجه است اینکه انمیشین ها و فیلم های کودک و نوجوان بخش بین الملل دوبله همزمان می شوند کاری هیجان انگیز و پر از جذابیت.

پاسی از شب گذشته، اما کودکان و نوجوانان خسته نمی شوند شور و شوق موجب شده تا آنها همچنان ایستاده برنامه را دنبال کنند آنها برای خوش آمد گویی به پروانه ها سنگ تمام گذاشتند و در پایان جشن پروانه ها آنها بادکنک های بسته شده به مچشان را با آرزوی صلح و دوستی برای جهان و با احترام به فرزندان شهدای مدافع حرم و با آرزوی سربلندی برای ایران به آسمان فرستادند تا جشنواره کودک پس از این رسما در اصفهان شروع به کار کند.

 

افتتاحیه  ای از جنس کودک؛

پروانه های جشنواره سی ام به پرواز در آمدند / دعوت سجاد رضایی برای تماشای فیلم های جشنواره

ویژه برنامه سی امین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان با عنوان ” جشن بزرگ پروانه ها” در باغ نور اصفهان برگزار شد .

به گزارش ستاد اطلاع رسانی سی امین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان دفتر اصفهان، این ویژه برنامه با حضور پرشور کودکان و نوجوانان اصفهانی همراه بود و با اجرای خاله شادونه پرشورتر و جذاب تر شد.

لباس های رنگارنگ بچه هایی که در مراسم حضور داشتند، زیبایی بصری ویژه ای به این مراسم داده بود، کودکان و نوجوانانی که در مراسم حضور داشتند شور و شوق کودکی را با به پرواز در آوردن بادکنک های رنگی نشان می دادند.

مراسم با قرائت قرآن آغاز شد، قاریان نوجوان صورت همخوانی آیاتی چند از کلام الله مجید را با صدایی بس زیبا و گوش نواز قرائت کردند.

با حضور ناگهانی خاله شادونه، بچه ها یک لحظه ای شوکه شدند اما بلافاصله خوشحالیشان را با جیغ کشیدن و دست زدن نشان دادند و با ترانه ای که خاله شادونه می خواند همراهی کردند.

اجرای موسیقی زنده توسط کودکان 7 تا 10 ساله بخش دیگر برنامه جشن بزرگ پروانه ها بود. کودکان هنرمند اصفهانی، با نواختن سازهای مختلف از سنتور گرفته تا دف و ویولن و کمانچه و فلوت شوری مضاعف را در بین کودکان و موجوان حاضر در مراسم ایجاد کرد.

خاله شادونه در بخش دیگری از این مراسم، ترانه ایران را خواند و کودکان و نوجوانان حاضر در باغ نور با برافراشتن پرچم های سه رنگ ایران که در دست داشتند، خود را با خاله شادونه همراه کردند.

در میان برنامه های اصلی برنامه، بخش هایی از فیلم های رسیده به جشنواره سی ام نمایش داده می شد و حضور بازیگران معروف سینما و تلویزیون در برخی فیلم ها، کودکان را به دنبال کردن همان قسمت های کوتاه از فیلم ها بیشتر ترغیب می کرد.

از صفحه نمایش بزرگی که در روی سن نصب شده بود، گاهی تصاویر مستقیم از کودکان حاضر در مراسم نشان داده می شد و این بچه ها زمانی که تصویر خود را از صفحه نمایش می دیدند، ذوق می کردند و سر از پا نمی شناختند.

در بخش دیگری از برنامه، دوبلورهای مشهور تلویزیون به روی سن آمدند؛ مهوش افشاری با تجربه دوبله در کارتون های پسر شجاع و جیمبو، شوکت حجت که صدای ایشی در کارتون فوتبالیست ها و صدای سگارو در کارتون میتی کومان را در کارنامه دارد، سعید شیخ زاده که در شکارچی اژدها و چاق و لاغر صداپیشگی و بازیگری کرده و افشین ذوالنوری که در انیمیشن موش سرآشپز کار دوبله کرده است، میهمانان ویژه جشن بزرگ پروانه ها بودند و هرکدامشان بچه ها را برای رفتن به سینماها و تماشای فیلم با تجربه تماشای فیلم با دوبله همزمان دعوت کردند.

مهدی جمالی نژاد، شهردار اصفهان در اواسط برنامه جشن، به جمع بچه های اصفهانی پیوست و پس از دقایقی، بازار عکس سلفی بگیران با شهردار داغ شد.

در قسمت بعدی مراسم، خاله شادونه با طرح پرسش هایی قصد معرفی مهمان بعدی برنامه را داشت، او با گفتن اینکه آقا پسری 9 ساله است که خیلی معروف است و کلی امضا به مردم داده، سجاد رضایی را بر روی سن فراخواند.

سجاد رضایی همان پسر حاضر جواب مدرسه سیف است که با دست به دست شدن کلیپی که از او منتشر شده بود به شهرت رسید و چند روزی در صدر اخبار مجازی قرار داشت.

سجاد رضایی می گفت خوشحال است که معروف شده و تا حالا پس از معروفیتش کلی امضا به مردم داده است، می گفت در روزهای جشنواره قصد دارد تا به سینماهای شهر برود و فیلم های جشنواره را تماشا کند و از همه بچه های اصفهان خواست تا همراهی اش کنند.

پس از اینکه سجاد این حرف ها را گفت، خاله شادونه یک عکس سلفی با سجاد و تمام حاضران در جشن بزرگ پروانه ها گرفت تا این عکس در دل تاریخ و به نام جشنواره سی ام ثبت شود.

در انتهای برنامه نیز شهردار اصفهان با پسر بچه ای در آغوشش روی سن آمد و اعلام کرد همه بچه های اصفهان، بچه من هستند.

با حضور خاله شادونه، شهردار اصفهان، سجاد رضایی، رضا داد(دبیر جشنواره) ،خبرنگاران و داوران کودک و نوجوان و فرزندان شهدای مدافع حرم یک عکس یادگاری دسته جمعی گرفته شد.

در پایان نیز با پرواز بادکنک ها که نمادی از پرواز پروانه های جشنواره است و با آتش بازی مهیج و جذاب، آغاز سی امین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان در اصفهان رسما اعلام شد.

جشن مهمانی کودکان در شروع جشنواره فیلم کودک و نوجوان/جنس افتتاحیه جشنواره سی ام کودکانه بود

سی‌امین جشنواره بین‌المللی فیلم کودک و نوجوان اصفهان با میهمانی شبانه کودکان اصفهانی در باغ نور کار خود را آغاز کرد.

به گزارش ستاد اطلاع رسانی سی امین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانا دفتر اصفهان، اصفهان شبی را به جشن نشست تا بار دیگر شاهد برگزاری جشنواره فیلم کودک و نوجوان باشد، انتظارها به پایان رسید و نتیجه پیگیری‌های مکرر در بازگشت جشنواره به خانه اصلی خود را کودکان، صاحبان اصلی این رویداد شاد و هنری جشن گرفتند.

باغ نور از ساعاتی قبل از جمعیت پر شده بود، انتظارها با قرائت آیاتی از قرآن کریم توسط گروهی از کودکان اصفهانی آغاز شد. سرود ملی که به پایان رسید هنوز حاضران بر صندلی‌ها ننشسته بود که با نور و موسیقی و آتش‌بازی شور و هیجان بر باغ نور حکم‌فرما شد.

حضور خاله شادونه (ملیکا زارعی) به همراه دونه‌ها (همراهان عروسکی خاله شادونه) تشویق حاضران را به همراه داشت، اجرای سرود توسط خاله شادونه آن‌قدر برای کودکان جذاب بود که برخی بادکنک‌ها را رها کرده و دست می‌زدند.

عروسک قشنگ من قرمز پوشیده

اجرای ترانه کودکانه‌ای که ریشه در کودکی پدر و مادرهایی داشت که امروز کودکان خود را همراهی کرده بودند سبب شد تا در ادامه برنامه کوچک و بزرگ با همدل باشند، «عروسک قشنگ من قرمز پوشیده، تو رختخواب مخمل آبی خوابیده» توسط ارکستر کودکان که با نوازندگی ارف، فلوت کلیدی، تار، ویولن و گیتار همراه بود نشان می‌داد این شب می‌خواهد خاطره‌ای ماندگار نه‌تنها در ذهن بلکه در قلب‌ها به یادگار بگذارد.

یادگاری از شجاعان روزگار

زینت‌بخش این برنامه کودکانی بودند که پدران خود را به پایداری اسلام هدیه کرده‌اند، فرزندان شهیدان مدافعان حرم که میهمانان ویژه شب شاد افتتاح سی‌امین جشنواره کودک بودند با تشویق و دعای خیر حاضران حمایت شدند.

سینمایی آبرومند

علیرضا داد، دبیر سی‌امین جشنواره فیلم کودک و نوجوان، جشن افتتاح را متعلق کودکان دانست و گفت: وعده ما از فردا در سینماهای چهارباغ خواهد بود، این هفته موقعیتی فراهم آمده است تا خانواده و کودکان به تماشای 35 فیلم متنوع از سراسر جهان بنشینند و فرصتی به‌وجود آمده تا بینندگان نظرات خود راه به فیلم‌سازان منتقل کنند و این موقعیت هم برای شما و هم برای فیلم‌سازان ارزشمند است.

وی از برگزاری جشنواره در اصفهان اظهار خوشنودی کرد و بیان داشت: همه تلاش خود را می‌کنیم که این جشنواره هرسال در اصفهان برگزار شود و امیدواریم بتوانیم به مدد این جشنواره سینمایی آبرومند برای کودکان را به تماشا بنشینیم.

«رضا داد» هدیه‌ای هم به حاضران اهدا کرد و همه را شرکت‌کنندگان در افتتاحیه را به تماشای اولین شب جشنواره دعوت کرد.

صداپیشگان

هر دوره از جشنواره کودک با دوبله سر صحنه هنرمندان صداپیشه رنگ زندگی به خود می‌گیرد و در افتتاح این دوره از جشنواره نماینده‌های این یاران آشنا به روی صحنه آمده و احساسات خود را بیان کردند.

«مهوش افشاری» که صدا او را در کارتن «پسر شجاع» و «بچه‌های مدرسه والت» به خاطر می‌آوریم گفت: کودکان و نوجوانان را بسیار دوست دارم و خوشحالم که سال‌هاست برایشان خدمت می‌کنم.

«شوکت حجت» یاد کارتن فوتبالیست‌ها را زنده کرد و خاطر پیشکسوتان دوبله سرصحنه را گرامی داشت. سعید شیخ‌زاده از خاطراتش در فیلم «چاق و لاغر» گفت و افشین زی نوری که حضور در کارتن محبوب «موش سرآشپز» را در کارنامه خود دارد از حضور خود در اصفهان پایتخت فرهنگی ایران و جهان به‌عنوان آرزویی شاد یادکرد.

صدایی از آسمان

گروه موسیقی کودکانی که از آسمان بازگشته و توانسته‌اند با کمک موسیقی، غول سرطان را به‌زانو درآورند بار دیگر حس خاطره‌انگیزی به فضای باغ نور دارد، اجرای موسیقی «خونه مادر بزرگه» با همخوانی حاضران همراه بود، گویی که کودکان نیز این ترانه را می‌دانند و هم‌صدا با پدران و مادران آن را زمزمه می‌کردند.

محبوب 59 ثانیه‌ای

کودک 9 ساله‌ای که به‌واسطه لهجه زیبای خود در کلیپ 59 ثانیه مدیر مدرسه‌اش مشهور شده است به روی صحنه آمد. سجاد رضایی بار دیگر خاطره پوریا جعفری و شهریار فدایی را تعریف کرد.

او این‌گونه خود را معرفی کرد: «سجاد رضایی هستم، فرزند اکبر، کلاس دوم ب» و با کلام شیرین خود بچه‌ها را دعوت کرد تا به تماشای فیلم‌های جشنواره کودک بیایند.

هدیه از شهردار اصفهان

آخرین میهمان ویژه شب جشن کودکان کسی بود که از اولین روزهایی که سکان هدایت شهر را در دست گرفت قول داد تا تمام تلاش خود را انجام دهد تا بار دیگر جشنواره فیلم کودک به اصفهان بازگردد. مهدی جمالی نژاد شهردار اصفهان بچه به بغل به روی صحنه آمد و در پاسخ به سوال خاله شاهدونه که از او پرسید «این بچه شماست؟» پاسخ داد: خیر، اما تمام بچه اصفهان فرزند من هستند.

جمالی نژاد، اصفهان را وطن جشنواره فیلم کودک و نوجوان خواند و اظهار داشت: امسال جشنواره‌ای متفاوت را شاهد خواهیم بود، زیرا همه برنامه‌ریزی این جشنواره را کودکان انجام داده‌اند.

شهردار اصفهان هدیه‌ای نیز به کودکان و خانواده‌هایی که برای دیدن جشنواره فیلم می‌آیند و اعلام شد که کسانی که بلیت جشنواره را خریداری می‌کنند، می‌توانند از مراکز تفریحی شهر اصفهان نیز دیدن کنند.

پایان‌بخش مراسم افتتاح شمارشی معکوسی بود که با حضور شهردار اصفهان، داوران نوجوان جشنواره، خبرنگاران نوجوان ایمنا در جشنواره، فرزندان مدافعان حرم، دبیر جشنواره، علی قاسم‌زاده معاون فرهنگی شهردار اصفهان و هادی نباتی‌نژاد رئیس روابط عمومی شهرداری اصفهان، سبب شلیک گلوله‌های نور به آسمان اصفهان شد.

 

 

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا