سالاد فرانسوی

ss3

در این قسمت از سرآشپز روزنامه ارک طرز تهیه سالاد فرانسوی را برای شما ارائه می دهیم.

مواد لازم:

کالباس ۲ عدد،

کلم سفید کوچک ۱ عدد،

هویج رنده شده به مقدار لازم،

گردو ۵ عدد،

کشمش ۲۰ عدد،

سس مایونز به مقدار لازم،

آب لیمو به مقدار لازم،

فلفل و نمک به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا کلم و کالباس را خلالی خرد می کنیم. سپس کلم، کالباس، کشمش، گردوی خرد شده و هویج را با هم مخلوط می کنیم. در ظرف دیگری سس مایونز، آب لیمو، نمک و فلفل را با هم خوب مخلوط می کنیم تا سس صاف و یکدستی بدست آوریم. سپس سس را به مواد افزوده و خوب مخلوط می کنیم. سالاد را در ظرف مورد نظر ریخته و با کشمش تزیین می کنیم.

 الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا