فلافل عراقی

فلافل

در این قسمت از سرآشپز روزنامه ارک طرز تهیه فلافل عراقی را برای شما ارائه می دهیم.

مواد لازم:

نخود ۲ پیمانه،

پیاز ۲ عدد،

سیر ۳ حبه،

تره و جعفری به مقدار لازم،

بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری،

زرد چوبه به مقدار لازم،

نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا نخود را که از شب قبل خیس کرده ایم با پیاز، سیر، تره و جعفری دوبار چرخ می کنیم. سپس زردچوبه، نمک و فلفل را افزوده و خوب مخلوط می کنیم. به اندازه یک قاشق از مایه بر داشته و با دست به شکل توپ در می آوریم. در قابلمه گودی به اندازه ای روغن می ریزیم که فلافلها در آن غوطه ور شوند. وقتی روغن داغ شد حرارت را کم کرده و فلافل ها را در حرارت خیلی ملایم سرخ می کنیم.

* می توانیم فلافل ها در گنجد غلتانده و بعد سرخ کنیم.

 الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا