آمادگی جدی کارگران فضای سبز مناطق برای مقابله با بحران آب
پایگاه خبری ارک خبر-اصفهان:
آمادگی جدی کارگران فضای سبز مناطق برای مقابله با بحران آب
مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری اصفهان نیز با تأکید بر لزوم حفظ درختان شهر، اظهار داشت: ۲۹۵ هزار درخت در حاشیه مادی های شهر اصفهان و به عنوان منابع تأمین کننده اکسیژن قرار دارند که حفظ و نگهداری از آن ها از اهمیت زیادی برخوردار است.
به گزارش اداره ارتباطات رسانه ای شهرداری اصفهان، فروغ مرتضایی نژاد با بیان این که وسعت فضای سبز شهر اصفهان، ۳ هزار و ۷۰۰ هکتار است، افزود: ۳۰ درصد عرصه این فضای سبز در شرق اصفهان قرار دارد که به عنوان فضای اکولوژیک به شمار می آید و به شهرداری واگذار شده است؛ در صورتی که این فضای سبز باید از سوی سازمان محیط زیست نگهداری شود.
وی با اشاره به این که یک هزار و ۲۵۰ هکتار از فضای سبز شهر در ناژوان و در اختیار سازمان جهاد کشاورزی قرار دارد، اذعان داشت: ۴۰۰ تا ۵۰۰ هکتار فضای سبز مادی ها و انهار شهر که بخشی از هویت اصفهان است در اختیار شهرداری است. در این منطقه درختان کهن با قدمت ۱۰۰ تا ۷۰۰ سال وجود دارد که متأسفانه بسیاری از آنها به دلیل بی آبی از بین رفته و تلاش ما حفظ درختان باقی مانده است.
مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری اصفهان با تأکید بر این که باید حقابه مادی های شهر اصفهان تأمین شود، تصریح کرد: درختان شهر اصفهان نماد هویتی و عامل رونق گردشگری است؛ از این رو لازم است این درختان به خوبی حفظ و نگهداری شود. همچنین بعد از شرب، حفظ درختان به منزله منابع و مجرای تنفسی شهر از اهمیت ویژه ای برخوردار است؛ چرا که شاید بتوان خودرو و یا فولاد را وارد کشور کرد اما برای تأمین اکسیژن نمی توان واردات انجام داد.
وی به پارک های شهری به عنوان تفرجگاه شهروندان اشاره و بیان کرد: سرانه تفرجگاهی شهروندان حدود ۳ مترمربع است در حالی که در کشور ما این سرانه ۸ متر مربع تعریف شده است؛ و این بدین معنا است که این سرانه باید حدود ۵ متر افزایش یابد.
مرتضایی نژاد ادامه داد: دستگاه های اجرایی باید به تعهدات خود در خصوص تأمین حقابه تعیین شده فضای سبز شهر متعهد باشند.
مرتضایی نژاد از آموزش کارگران فضای سبز در زمینه آبیاری و جلوگیری از هدر رفت آب خبر داد و گفت: کارگران فضای سبز شهری نقش موثری در آبیاری و استفاده بهینه از آب دارند؛ بنابراین این مهم در دستور کار سازمان پارک ها قرار گرفته و بر اساس برنامه ریزی های انجام شده در مناطق ۱۵ گانه، کارگاه های آموزشی به صورت دوره ای در حال برگزاری است تا از هدر رفت آب جلوگیری شود.