بیکاری ۲۴.۷ درصدی فارغ التحصیلان دانشگاهی آذربایجان‌شرقی

ارک خبر- معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: وجود نرخ بیکاری ۲۴.۷ درصدی فارغ التحصیلان دانشگاهی آذربایجان‌شرقی ناشی از عدم وجود مهارت در بین فارغ التحصیلان دانشگاهی است.

به گزارش خبرگزاری مهر، نصرالله بازوند در مراسم آئین کلنگ‌زنی مجموعه فرهنگی، ورزش و تفریحی وایقان، با ذکر شرایط سخت اقتصادی کنونی کشور اظهار داشت: کشور در شرایط کنونی شرایط سخت اقتصادی را تجربه می‌کند و اولین فشار آن از خانواده‌ها آغاز شده و باید باور داشته باشیم دشمنان نظام هیچ وقت دشمنی خود را با ما کنار نخواهند گذاشت و تلاش می‌کنند این کشور را تجزیه کنند در حالی که مردم ما همواره پای آرمان‌های این نظام ایستاده است.

وی با اشاره به اینکه آذربایجان‌شرقی از استان‌های دارای منابع غنی است گفت: این استان دارای منابع زمینی و روزمینی بیشتری است ولی در اثر ضعف مدیریت، ارزش افزوده کافی از این منابع بدست نمی‌آوریم.

وی ضمن اشاره به اینکه متاسفانه ۳۰ درصد اشتغال غیررسمی در این استان داریم خاطرنشان کرد: هم اکنون ۶۰۰ هزار بیمه شده در استان آذربایجان‌شرقی داریم که این رقم حاکی از اشتغال مردم در واحدهای خدماتی و صنعتی است.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با انتقاد از عدم هماهنگی دستگاه‌های آموزشی و اجرایی در تحقق نیازهای جامعه اظهار داشت: انتظار نداشته باشیم دولت و مجلس راسا اشتغال ایجاد کند بلکه هماهنگی دستگاه‌های اجرایی و آموزشی موجب رفع خلاءهای کنونی و نیاز اشتغال جامعه را تامین خواهد کرد ولی متاسفانه نرخ بیکاری آذربایجان‌شرقی ۱۰.۷ درصد و نرخ بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی ۲۴.۷درصد است که افزایش این نرخ ناشی از عدم مهارت در بین فارغ التحصیلان دانشگاهی است.

بازوند به مقوله تهدیدات استان آذربایجان‌شرقی اشاره کرد و گفت: افزایش نرخ بیکاری، تغییرات جوی، پایین بودن ارزش افزوده در بخش کشاورزی، نبود آموزش متناسب در حوزه خدمات و رکود و عدم جذب نیرو در بخش صنعت از جمله تهدیدات این استان است که باید مدیران در این زمینه تمام توان خود را در جلوگیری از تهدیدات برنامه ریزی و اقدام کنند.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه متاسفانه بخش صنعت در سه شهرستان آذربایجان‌شرقی تقویت و در بقیه شهرستان‌ها بخش صنعت محروم مانده است اضافه کرد: در شرایط کنونی تحریم‌ها که بخش صنعت بیشتر از دیگر بخش‌ها آسیب می‌بیند باید به بخش‌های خدمات، صنایع دستی و گردشگری توجه بیشتر داشته باشیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: جامعه کار و تلاش باید به دنبال این باشد که نیروهایش را اثر بخش و بانشاط کنند و این مهم با فراهم کردن فضای مناسب برای ورزش کارگران امکان پذیر است.

بازوند خاطر نشان کرد: هم اکنون ۲۸۰ مجموعه فرهنگی و ورزشی کارگران در کشور وجود دارد که تعدادی از آنها نیمه تمام هستند ولی در سایه توجه به امر ورزش در اقشار کارگری در سال جاری ورزشکاران کارگر ۶۰ مدال در مسابقات بین المللی کسب کردند.

معصومه آقاپور علیشاهی نماینده مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی نیز طی سخنانی گفت: با مشارکت مردم می‌توان این پروژه را به بهره برداری رساند بطوریکه کارفرمایان و کارگران و خانواده‌های آنان نیز بتوانند در این مجموعه ورزشی سهیم باشند که با این مهم می‌توان جامعه کارگری سالم، فعال، بانشاط و اثر بخش داشت.

وی با بیان این مطلب که مجموعه فرهنگی، ورزشی و تفریحی کارگران برای قشر کارگری کل شهرستان ایجاد می‌گردد افزود: با توجه به اینکه در شرایط کنونی امکان آغاز پروژه جدید وجود ندارد باید تلاش کنیم با مشارکت همه جانبه ضعف در محدودیت اعتبارات را جبران کنیم.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا