بیشترین کمک را از حامیان اینترنتی به ما پرداخت می کنند
بیشترین کمک را از حامیان اینترنتی به ما پرداخت می کنند
به گزارش ارک خبر:خیریه در بطن یکی از محلات افراد بی بضاعت اصفهان واقع شده است و همانطور که از اسمش پیداست مشکل گشاست آن هم وقتی به نام مقدس حضرت علی (ع)مزین شده باشد براساس شواهد و قرائن این خیریه از افرادی که در قرض الحسنه حضرت علی (ع) کار می کردند تشکیل شده تا ذخیره آخرت خود داشته باشند بر همین اساس احمد محوری، مدیرعامل این خیریه اهداف آن را حمایت از دانش آموزان مستعد نیازمند از اول ابتدایی تا دیپلم است که از سال ۹۲ آغاز به کار کرده و ۳۲۰ خانوار را تحت پوشش قرار داده است.
وی ادامه می دهد: تعداد دانش آموزان دختر ۲۳۳نفر و دانش آموزان پسر تحت پوشش تحت پوشش این خیریه ۲۲۲ نفر است.
مدیرعامل خیریه حضرت علی (ع) عنوان می کند: از این تعداد خانوار که تحت پوشش ۴۰ خانواده سرپرست سادات، ۵۵ خانوار فوت سرپرست و ۳۱ خانواده از کار افتادگی سرپرست آنها ،۵۴ خانوار بد سرپرست، ۴۹ خانوار سرپرست بیمار،۱۵ خانوار سرپرست زندانی، ۳۳ خانوار سرپرست کارگر و ۲۲ خانوار که متارکه کرده هستند.
وی اضافه می کند: متاسفانه ۶۱ خانوار مطلقه هستند که به طورکلی ۲۰ درصد خانواده های تحت پوشش را در بر می گیرند که مشکلاتشان از نظر روحی و مالی در وضعیت خوبی نیستند.
محوری با بیان اینکه اگر مددجویی در دانشگاه قبول شود از طریق قرض الحسنه به آنها وام می دهیم؛ تصریح کرد: دانش آموزان تحت حمایت خیریه حضرت علی(ع) از نظر پوشاک و لوازم التحریر، عینک و سمعک و دیگر مشکلات جسمی و روحی توسط پزشکانی که با آنها قرارداد داریم مورد حمایت قرار می گیرند.
وی می افزاید: ویزیت این دانش آموزان رابگان بوده تنها ۳۰ درصد ازهزینه دارویی را خود مددجوها به داروخانه های طرف قرارداد پرداخت می کنند.
مدیرعامل خیریه حضرت علی (ع) با اعلام اینکه سالی دو تا سه مرتبه تمامی خانوار ها با بسته های غذایی تحت پوشش قرار می گیرند، گفت: بسیاری از خانواده های متمکن هم هستند که نذرهای خود را به این خیریه اهدا می کنند تا در اختیار مددجوها قرار گیرد به طور مثال همین یک ماه گذشته به ۳۰۰ خانوار گوشت نذری اهدا کردیم.
وی اضافه می کند: برخی از مددجویان از طرف هیئت مدیره قرض الحسنه حضرت علی (ع) معرفی می شوند و برخی دیگر نیز خودشان به خیریه برای دریافت کمک مراجعه می کنند که در این مورد محققان ما، بعد از راست آزمایی برایشان تشکیل پرونده می دهند.
محوری با اشاره به ظرفیت فضای مجازی برای جذب حامی در خیریه می گوید: ما در فضای مجازی هم کانال و هم گروه داریم که مایحتاج مددجوها را در آنجا به طور منظم بروزرسانی می کنیم و شاید برایتان جالب باشد که بیشترین کمک را از همین حامیان اینترنتی دریافت می کنیم.
وی ادامه می دهد: تا جایی که امکان داشته باشد اجازه نمی دهیم حامی ها، مددجوها را ببینند و تنها یکی دو مورد بوده که مددجو را در محل خیریه می بینند چون به هیچ وجه آدرس خانواده های نیازمند در اختیار حامی نباید قرار بگیرد.
مدیرعامل خیریه حضرت علی (ع) تاکید کرد: البته ممکن است جشنی برگزار شود و در آن جشن دسته جمعی برخی از حامیان نیز حضور پیدا کنند مثل جشن تولد و یا رفتن به شهربازی که دانش آموزان نیازمند را به صورت گروهی به آن دعوت می کنیم.
وی افزود: امسال برای تمامی مددجوها کیف و لوازم تحریر فراهم کردیم و با توجه به تورم فعلی نگذاشتیم احساس کمبود کنند.