شیرینی کشمشی

keshmeshi2

در این مطلب از قسمت سرآشپز شما را با طرز تهیه شیرینی کشمشی آشنا می کنیم.

مواد لازم:

کشمش ۱۰۰ گرم،

تخم مرغ ۲ عدد،

کره ۱۰۰ گرم،

روغن مایع ۵۰ گرم،

آرد ۲۵۰ گرم،

پودر شکر ۱۰۰ گرم،

وانیل به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا کره، روغن و وانیل را با هم آنقدر می زنیم تا سفید و کشدار شود. سپس تخم مرغ را افزوده و هم می زنیم. بعد آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و هم می زنیم. در آخر کشمش را ریخته و با قاشق چای خوری روی کاغذ روغنی به شکل دایره می ریزیم. در فر ۱۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار می دهیم.

 

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا