شیرینی کشمشی
در این مطلب از قسمت سرآشپز شما را با طرز تهیه شیرینی کشمشی آشنا می کنیم.
مواد لازم:
کشمش ۱۰۰ گرم،
تخم مرغ ۲ عدد،
کره ۱۰۰ گرم،
روغن مایع ۵۰ گرم،
آرد ۲۵۰ گرم،
پودر شکر ۱۰۰ گرم،
وانیل به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا کره، روغن و وانیل را با هم آنقدر می زنیم تا سفید و کشدار شود. سپس تخم مرغ را افزوده و هم می زنیم. بعد آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و هم می زنیم. در آخر کشمش را ریخته و با قاشق چای خوری روی کاغذ روغنی به شکل دایره می ریزیم. در فر ۱۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار می دهیم.
الناز اشراقی