سیب زمینی شکم پر
در این مطلب طرز تهیه سیب زمینی شکم پر را برای شما عزیزان ارائه می دهیم.
مواد لازم:
سیب زمینی درشت ۲ عدد، پیاز ۱ عدد، گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم، قارچ ۱۰۰ گرم، سس قرمز به مقدار لازم، رب گوجه فرنگی به مقدار لازم، پنیر پیتزا به مقدارلازم، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی ها را با پوست پخته و از وسط نصف می کنیم. سپس شکم سیب زمینی ها را کمی خالی کرده و سس، نمک و فلفل می زنیم. پیاز و قارچ را خرد می کنیم. گوشت، پیاز و قارچ را تفت داده و کمی رب گوجه فرنگی و نمک اضافه می کنیم. بعد مایه گوشتی را داخل سیب زمینی ها ریخته و روی آنها را با پنیر پیتزا می پوشانیم. سیب زمینی ها را در فر ۱۲۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار می دهیم. زمانی که پنیر آب شد سیب زمینی های شکم پر را با سس قرمز تزئین کرده و گرم سرو می کنیم.
* به جای سس قرمز، گوشت و رب گوجه فرنگی می توانیم از سس مایونز، مرغ و خامه استفاده کنیم.
الناز اشراقی