پایگاه خبری ارک خبر-اصفهان: افزایش ۳۵درصدی درآمد کمیته امداد درتمام حوزه ها
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد کشور گفت: در هفت ماهه امسال نسبت به سال گذشته، درآمد کمیته امداد در تمام حوزهها ۳۵ درصد رشد داشته است.
علیرضا عسگریان در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به شیوههای نوین جمعآوری صدقات مردمی، اظهار داشت: سامانه پیامکی با سرشماره ۸۸۷۷ به عنوان یکی از روشهای نوین در پرداخت کمکهای مردمی برای تمام مشترکان اپراتور تلفنهای همراه اول و ایرانسل فعال شده است.
وی افزود: در این روش با ارسال عدد یک به شماره ۸۸۷۷ و انتخاب کد شهر و تعیین مبلغ مورد نظر برای هر روز امکان پرداخت کمکهای مردمی میسر شده است.
معاون توسعه توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد کشور با بیان اینکه کلیه مبالغ پرداختی دقیقا صرف امور خیریه و سرفصلهای مصوب از جمله ایتام و محسنین، تامین جهیزیه، بهداشت و درمان، مسکن، فرهنگی و آموزشی و اشتغال نیازمندان هزینه خواهد شد.
وی ادامه داد: پرداخت صدقه به روش پیامکی با بهرهگیری از فناوریهای جدید برای تسهیل پرداخت کمکهای مردمی، شفافسازی هزینه کردها از طریق ارسال گزارش ماهیانه و افزایش اعتماد عمومی مردم به کمیته امداد راهاندازی شده است.
عسگریان تصریح کرد: طی ۷ ماه امسال کمیته امداد کشور در تمام فعالیتهای خود، ۳۵ درصد رشد داشته و همچنین در بحث زکات، متوسط سرانه در کشور افزایش یافته و این امر نشان درک عمیق مردم جامعه به رویدادهاست
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد کشور با اشاره به وجود ذهنیت منفی در برخی از مردم نسبت به صرف کردن صدقات واریزی به صندوقها، اظهار داشت: از نظر سیستمی هیچ مشکلی در جمعآوری و هزینهکرد وجوهات واریزی به صندوقها وجود ندارد چرا که در هر نقطهای از کشور که صدقات جمعآوری میشود در همان منطقه مصرف میشود و هیچ پولی به مرکز اصلی کمیته امداد ارسال نمیشود.
وی افزود: به مردم اطمینان میدهیم که از نظر سیستم جمعآوری صدقات هیچ مشکلی وجود ندارد و کاملا قابل اطمینان است و هر مبلغی که در هر نقطهای جمعآوری میشود، در همان منطقه هزینه میشود
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد کشور با اشاره به وضعیت کمیته امداد استان اصفهان در حوزه مشارکتهای مردمی، اظهار داشت: استان اصفهان در میانه جدول قرار دارد و بین رتبه ۱۴ و ۱۶ در حال حرکت است. وی ادامه داد: ۱۵۰۰ مرکز نیکوکاری در سطح کشور فعال هستند و یکی از مهمترین برنامههای این نهاد در سال جاری، برونسپاری فعالیتها به مردم است، در صدد افزایش و رساندن این مراکز به ۲۰۰۰ پایگاه نیکوکاری هستیم.
عسگریان خاطرنشان کرد: بیشتر مراکز نیکوکاری در مساجد شکل گرفتهاند و زیر نظر کمیته امداد فعالیت میکنند و در صورت جذب کمک، در کمیته امداد ثبت میشود.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد کشور با بیان اینکه کمیته امداد در توانمندسازی و اشتغال مددجویان، تلاش میکند، گفت: سال گذشته ۱۵۰ هزار نفر از چرخه حمایتی کمیته امداد خارج شدند و به واسطه تلاش خودشان به موقعیت خوبی رسیدند و میتوان گفت، معوقات بانکی مددجویان به زیر یک درصد رسیده است. وی تصریح کرد: طرح برونسپاری برخی امور مددکاری کمیته امداد با هدف افزایش کیفیت خدمترسانی به مددجویان از سال آینده اجرایی میشود.