چند و چون تدوین اطلس گردشگری در آذربایجان غربی

سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی گفت: فاز اول تهیه و تدوین اطلس گردشگری استان با هدف جذب بیشتر گردشگران آغاز شد.

‌ریتا خضرزاده روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اعتبار لازم برای تهیه اطلس گردشگری سه شهرستان پیرانشهر، سردشت و نقده تأمین شده و قرارداد تهیه آن با شرکت مجری بسته شده است؛ این اطلس طبق قرارداد تا هشت ماه آینده تحویل داده شود.

وی معرفی جاذبه‌ها، توانمندی‌های هر شهرستان و جذب توریسم را از اهداف تهیه این اطلس بیان کرد و افزود: در این اطلس اطلاعات کامل از زیبایی‌های هر فصل، جاذبه‌های ژئوتوریسم، اکوتوریسمی، معادن، چشمه‌های آب گرم، غارها و کلیه جاذبه‌های ملموس و غیرملموس سه شهرستان جمع آوری و ارائه می‌شود.

خضرزاده با بیان اینکه اعتبارات ملی و استانی حوزه گردشگری برای معرفی هرچه بیشتر جاذبه‌های استان از طریق تبلیغات، چاپ بروشور و کتابچه محدود است، اضافه کرد: اعتبار کافی برای تهیه اطلس کامل استان در حال حاضر وجود ندارد و در صورت تأمین اعتبار اطلس همه شهرستان های استان تهیه می‌شود.

وی با بیان اینکه وجود مرز مشترک با سه کشور، ظرفیت بالای استان را در بخش گردشگری و جذب توریسم نشان می‌دهد، افزود: با وجود این ظرفیت ها و جاذبه های مختلف به دلیل محدودیت‌های اعتباری موجود شناسایی و اطلاع رسانی کافی در این زمینه رخ نداده است و همکاری بخش خصوصی در این حوزه می‌تواند کارساز باشد.

سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی اضافه کرد: اطلاعات این اطلس گردشگری، گام مؤثری در افزایش گردشگر در استان خواهد بود.

آذربایجان غربی با دارا بودن افزون بر یکهزار و ۶۰۰ اثر تاریخی، فرهنگی و طبیعی ثبت شده در فهرست ملی، رتبه هفتم را در سطح کشور دارد.
قره کلیسا در چالدران، تخت سلیمان در تکاب از جمله مهمترین آثار تاریخی آذربایجان غربی به شمار می رد که در ردیف آثار جهانی به ثبت رسیده است.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا