بادمجان شکم پر

در ادامه طرز تهیه بادمجان شکم پر را برای شما عزیزان ارائه می دهیم.

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم، بادمجان ۱ کیلو گرم، فلفل دلمه ای ۱ عدد، پیاز ۱ عدد، رب گوجه فرنگی به مقدار لازم، زرد چوبه به مقدارلازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا بادمجان ها را از وسط بصورت عمودی برش داده و تفت می دهیم تا کمی نرم شود. گوشت و پیاز را با هم تفت داده و فلفل دلمه ای، رب، کمی آب، زردچوبه، نمک و فلفل را افزوده و می پزیم. سپس شکم بادمجان ها را با مایه گوشتی پر کرده و در ظرف می چینیم. آب، رب و پیاز داغ را با هم مخلوط کرده و سس بدست آمده را روی بادمجان ها می ریزیم. سپس بادمجانها را در فر قرار می دهیم تا زمانی که بپزد. بادمجان شکم پر را گرم سرو می کنیم.

* می توانیم در آخر روی بادمجان ها پنیرپیتزا ریخته و در فر قرار دهیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا