جابجایی حاشیه نشینان تاثیر خوبی بر روحیه آنان ندارد

عضو شورای شهر تبریز با اشاره به اجرای طرح بازآفرینی شهری گفت: مطالعات در دنیا نشان می‌دهد که جابجایی حاشیه نشینان تاثیر خوبی بر روحیه آنان ندارد، جامعه شناسان و روانشناسان بایدتبعات فرهنگی، اجتماعی و زیست محیطی اجرای طرح بازآفرینی شهری را بررسی کرده و برای آن نسخه بپیچند.

شکور اکبرنژاد در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه حاشیه‌ نشینی معضلی جهانی بوده و آمار آن در کشور ما نیز بالاست، گفت: در زمینه حل مشکل حاشیه نشینی نیاز به چاره‌جویی جدی است، حل این مشکل تنها در دست شهرداران و شوراها نبوده و  آن‌ها فقط بخش کوچکی هستند که می‌توانند در این زمینه نقش ایفا کنند.

وی ادامه داد: نمی‌شود که از طرفی خواهان جلوگیری از ساخت و ساز غیر مجاز باشیم و از طرفی نیز نیروهای شهرداری حین بازرسی از ساخت و سازها مورد ضرب و شتم قرار گرفته و در دادگاه محکوم شوند.

وی بیان کرد: از طرفی ارائه خدمات به حاشیه نشینان توسط اداره برق، گاز و آب به معنای عدم تحقق مبارزه با حاشیه نشینی است، در این صورت نه تنها مبارزه‎ای با معضل حاشینه‌نشینی انجام نشده، بلکه پیشگیری نیز اتفاق نیفتاده است.

اکبرنژادتاکید کرد: از مسئولان رده بالای کشور و مجلس شورای اسلامی انتظار می‌رود، اگر اهتمام جدی برای پیشگیری از حاشیه‌نشینی دارند، راه‌های وقوع آن را نیز ببندد. گرفتن مجرم، هنر نیست، بلکه بستن راه‌های وقوع جرم، هنر است.

وی متذکر شد: شاید شورا و مسکن و شهرسازی بتوانند اقداماتی را جهت ساماندهی مساکن موجود در حواشی شهر انجام دهند، اما این اقدامات کافی نیست؛ چرا که چندین برابر اقدامات ما حاشیه نشینی اتفاق می‌افتد.

عضو شورای شهر اسلامی تبریز بیان کرد: امیدواریم رسانه‌ها نیز با حساس کردن مسئولان در راستای انجام این اقدامات اساسی توسط مجلس شورای اسلامی موثر باشند.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا