افزایش تولیدات ماشینسازی تبریز نویدبخش آینده درخشان است
مدیرکل روابط کار و جبران خدمات وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی گفت: افزایش تولیدات ماشینسازی تبریز نویدبخش آینده درخشان این شرکت صنعتی قدیمی و مادر است.
داریوش یزدانی روز دوشنبه در دوازدهمین نشست هماهنگی دستگاه های تابعه وزارت کار، تعاون و امور اجتماعی آذربایجان شرقی در محل شرکت ماشین سازی تبریز، اظهار کرد: تشکیل نشست در بالاترین هرم سازمانی در شرکت ماشین سازی تبریز به عنوان عضو جدید خانواده وزارت کار، امید به روزهای خوش این شرکت را در آینده متصور می کند.
وی همچنین با تاکید بر نقش نیروی انسانی ماهر در بازار کار اظهار کرد: آموزش نیروی ماهر باید به روز و متناسب با تکنولوژی های جدید باشد تا نیاز و خواسته های حوزه صنعت در تربیت نیروی متخصص برآورده شود.
یزدانی ادامه داد: نداشتن مهارت کافی و نداشتن تناسب رشته های تحصیلی با نیازهای جامعه از دلایل عدم جذب نیروی متخصص در بازار کار است و بر این اساس باید به دنبال فرصت ها و شغل های جدید در عرصه تجارت الکترونیک باشیم و نیروی ماهر تربیت کنیم.
مدیرکل روابط کار و جبران خدمات وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی افزود: برای افزایش سلامت اداری و سرعت در کار، سامانه جامع روابط کار وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی راه اندازی می شود.
یزدانی اظهار کرد: ۴۹ زیرسامانه زیرپوشش این سامانه جامع قرار می گیرد و کارگران و کارفرمایان حوزه صنعت می توانند با مراجعه به پیشخوان دولت که بیش از ۴ هزار مورد در کشور راه اندازی شده، از خدمات دولت الکترونیک استفاده کنند.
وی ادامه داد: با راه اندازی این سامانه، مراجعه حضوری به حداقل رسیده و با یکبار تشکیل پرونده الکترونیکی، دادخواست ها، درخواست ها، طرح طبقه بندی مشاغل، طرح مستمر، تعیین صلاحیت شرکت های خدماتی، بیمه بیکاری، تائید صلاحیت کار و همه دیگر تمام خدمات وزارتخانه به صورت الکترونیکی عرضه می شود.
یزدانی همچنین از شمول قانون کار به متصدیان و نیروهای توان بخشی مراکز توانبخشی بهزیستی کشور خبر داد.
تولیدات ماشین سازی تبریز ۲ برابر شده است
مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی نیز در این نشست گفت: ماشین سازی تبریز و ریخته گری ماشین سازی جزو واحدهای تولیدی زیرمجموعه این وزارتخانه محسوب می شوند و این شرکت با استعلام از قوه قضائیه به صندوق بازنشستگان فولاد که زیرمجموعه وزارت کار است، پیوسته و در چهار ماه گذشته عملکرد مناسبی داشته است؛ در واقع این شرکت از گذشته تاکنون جزو واحدهای تولیدی مادر بوده و زیرساخت های اقتصادی منطقه و کشور را تشکیل داده است.
احد حسینی اظهار کرد: در چند وقت گذشته ماشین سازی تبریز دستخوش مسائلی بود که به شکر خدا اکنون میزان تولید آن ۲ برابر افزایش یافته است و پس از واگذاری به صندوق بازنشستگان فولاد سامان یافته است.
وی همچنین با اشاره به اقدامات اداره کل کار در خصوص کمک رسانی به زلزله زدگان آذربایجان شرقی، گفت: ۲۵۰۰ دستگاه بخاری برقی و ۱۵ تن مواد غذایی به زلزله زدگان استان کمک شده است و ۲ گروه پزشکی زیر مجموعه تامین اجتماعی به این مناطق اعزام شدند.
حسینی ادامه داد: ۲۵۰ میلیون تومان بانک توسعه تعاون و ۱۵۰ میلیون تومان صندوق روستایی کمک های مالی به مناطق زلزله زده آذربایجان شرقی اعطا کرده اند.
مدیر کل بهزیستی آذربایجان شرقی نیز در این نشست گفت: هزار واحد مهدکودک و ۱۷۰۰ واحد بخش دولتی در بخش های مختلف زیرنظر بهزیستی فعالیت می کنند که هفت هزار نفر در این بخش ها مشغول بکار هستند.
محسن ارشدزاده اظهار کرد: مهدروستاها یا موسساتی که از معلولان حمایت می کنند، درآمد کمی دارند و روابط کارکنان این موسسات با کارفرما باید مورد توجه باشد؛ بر این اساس نباید مانند سایر کارفرماها با آنها رفتار شود؛ در واقع باید متناسب با کار آنها هیات های رسیدگی وزارت کار با این واحدها رفتار و رای صادر کنند.
اعطای ۱۰۲ میلیارد تومان تسهیلات برای اشتغال روستایی توسط صندوق کارآفرینی امید
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید آذربایجان شرقی نیز در این نشست گفت: امسال تاکنون ۶۱ میلیارد تومان اعتبار در قالب ۶۰۳ فقره وام در حوزه کسب و کار خرد روستایی پرداخت شده است.
کریم زاده با بیان اینکه در بیشتر شهرستان های آذربایجان شرقی تناسب توزیع تسهیلات وجود دارد، اظهار کرد: ۴۱ میلیارد تومان نیز از اعتبارات داخلی برای تسهیلات اشتغال روستایی آذربایجان شرقی پرداخت شده و ۲۵ میلیارد تومان دیگر تا سه ماه آینده پرداخت می شود.