کاهش قیمت گوشت قرمز در ماه رمضان
خبرگزاری ارک: به دلیل شیوع بیماری تب کریمه کنگو و شایعاتی درباره این بیماری، میزان تقاضا و قیمت گوشت قرمز برخلاف سالهای گذشته، در ماه رمضان امسال حدود 2000 تومان کاهش یافته است.
سعید سلطانی، مدیرعامل اتحادیه مرکزی دامداران اعلام کرد: امسال بازار گوشت قرمز وضعیت مناسبی ندارد و قیمت هر کیلوگرم از این محصول نسبت به قبل از ماه رمضان حدود 2000 تومان برای مصرفکننده کاهش یافته است و رکود در پرواربندیها نیز مشاهده میشود.
وی اظهار داشت: در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم لاشه گوسفند در دامداری حدود 20 هزار تومان و قیمت این محصول در بازار مصرف از 26 تا 32 هزار تومان متفاوت است که تقریبا کاهش حدود 2000 تومانی را نسبت به ماه گذشته نشان میدهد.
مدیرعامل اتحادیه مرکزی دامداران گفت: قیمت گوشت قرمز در مناطق مختلف کشور به این بستگی دارد که آن استان تولیدکننده یا مصرفکننده عمده این محصول به حساب آید؛ به عنوان مثال گوشت قرمز در استانهایی مانند لرستان، فارس، خراسان شمالی و همدان ارزانتر از دیگر استانهاست و در پایتخت بالاترین قیمت را دارد.
سلطانی افزود: پس از آنکه گزارش فوت یک نفر در پی شیوع بیماری تب کریمه کنگو در مازندران منتشر شد بیش از 10 هزار نسخه آموزشی برای مقابله و پیشگیری از این بیماری تهیه و در بین دامداران استانهای مختلف توزیع شد.
وی اظهار کرد: ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو از طریق ارتباط مستقیم انسان با دام صورت میگیرد یا اگر قسمتی از بدن انسان زخم شده باشد و در تماس با گوشت تازه آلوده قرار گیرد احتمال انتقال این بیماری وجود دارد؛ بنابراین مردم باید نکات بهداشتی را رعایت کنند اما دلیلی برای کاهش مصرف گوشت قرمز نیست.