تشخیص کرونا در عرض چند ثانیه به کمک هوش مصنوعی

نرم‌افزار مبتنی بر هوش مصنوعی که توسط دانشمند دانشگاه دیتون ساخته شده می‌تواند در عرض چند ثانیه و با دقت ۹۸ درصد وجود ویروس کرونا را در عکس اشعه ایکس قفسه سینه تشخیص دهد.

تشخیص کرونا در عرض چند ثانیه به کمک هوش مصنوعی

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از دیلی‌میل، دانشمندان و محققان زیادی در سراسر جهان در تلاش هستند تا بواسطه علم و فناوری به تشخیص سریع‌تر ویروس کرونا کمک کنند و جهان را از همه گیری‌ این ویروس نجات دهند.

 در تازه‌ترین تلاش‌های صورت گرفته، نرم‌افزار مبتنی بر هوش مصنوعی که توسط دانشمند دانشگاه دیتون ساخته شده می‌تواند در عرض چند ثانیه و با دقت ۹۸ درصد وجود ویروس کرونا را در عکس اشعه ایکس قفسه سینه تشخیص دهد.

این نرم افزار بر روی عکس اشعه ایکس مبتلایان به ویروس و افراد سالم آموزش داده شده است؛ مقامات بهداشت و درمان آمریکا تلاش می‌کنند تا به موقع نتایج آزمایش ویروس کرونا را تحویل دهند، اما این فرایند شامل آزمایش، آزمایش نمونه و سپس ارائه نتایج است.

اکنون یک دانشمند فناوری جدیدی را توسعه داده است که می‌تواند تنها در عرض چند ثانیه و با دقت ۹۸ درصد تشخیص درست را ایجاد کند.

Barath Narayanan، دانشمند موسسه تحقیقات دانشگاه دیتون در اوهایو، یک کد نرم افزاری خاص را طراحی کرده است که می‌تواند بیماری را فقط با اسکن اشعه X قفسه سینه و تنها در چند ثانیه تشخیص دهد.


Barath Narayanan، محقق دانشگاه دیتون

این فرایند از یک الگوریتم یادگیری عمیق استفاده می‌کند که با استفاده از اسکن افراد مبتلا به کرونا و بدون بیماری آموزش داده شده است تا به جست‌وجوی نشانه‌های مرتبط با کروناویروس بپردازد.

دانشگاه دیتون بزرگترین و معروفترین دانشگاه شهر دیتون در ایالت اوهایو است. این دانشگاه بزرگ‌ترین دانشگاه خصوصی ایالت اوهایو به شمار می‌رود.

 این فناوری می‌تواند به خوبی ردیابی شود تا حتی کوچکترین ناهنجاری‌های موجود در تصاویر را تشخیص دهد، مواردی که مشاهده آنها با چشم انسان دشوار است؛ این روند همچنین به پزشکان کمک می‌کند تا سریعتر بیماران را تشخیص داده و معالجه کنند.

سورنا ستاری، معاون علمی ریاست جمهوری نیز در روزهای اخیر اعلام کرد: تشخیص ویروس کرونا از طریق هوش مصنوعی دستاورد جدید محققان کشور در شرکت‌های دانش‌بنیان است.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا