صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان به بازماندگان متوفیان کرونایی تسهیلات می‌دهد

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر آذربایجان‌شرقی با اشاره به فوت سه بیمه‌پرداز صندوق بر اثر ویروس کرونا در استان، گفت: با ارسال کدملی اعضای کرونایی صندوق به سامانه ۳۰۰۰۲۷ صندوق، علاوه بر رصد وضعیت بیمه‌شدگان، تسهیلات کم‌بهره و بلاعوض به بازماندگان بیمه‌شدگان متوفی بر اثر کرونا تعلق می‌گیرد .

محمد نظری روز چهارشنبه در گفتگویی با اشاره به اینکه شرایط این تسهیلات طی روزهای آتی اعلام خواهد شد، به اقدامات صندوق در مقابله با ویروس کرونا و کاهش آسیب‌های این بیماری بر بیمه‌پردازان صندوق اشاره کرد و افزود: با نظارت ستاد ملی مقابله با کرونا، تلاش‌هایی از سوی ارگان‌های مختلف انجام شده که راه‌اندازی پویش «روستای بدون کرونا» از سوی صندوق بیمه اجتماعی روستاییان نیز در همین راستا است.

وی، ارسال بسته بهداشتی برای ۸۱۰ کارگزاری از مجموع ۱۱ استان توسط مدیریت استان آذربایجان‌شرقی را بخشی از اقدامات انجام‌ شده در قالب  پویش «روستای بدون کرونا» عنوان کرد و اظهار داشت: ابلاغ پروتکل‌های بهداشتی، فاصله‌گذاری اجتماعی و هوشمند به کارگزاران استان از دیگر اقدامات انجام گرفته در دو ماه گذشته است.

نظری با بیان اینکه طبق مصوبه مجلس، امکان ثبت‌نام از افراد بالای ۵۰ سال وجود ندارد، اظهار داشت: همه روستاییان، عشایر، ساکنین شهرهای زیر ۲۰هزار نفر جمعیت، قالیبافان، فعالان حوزه صنایع دستی، زنان سرپرست خانوار و فعالان مرتبط با بخش کشاورزی به شرط داشتن ۱۸ تا ۵۰ سال می‌توانند با عضویت در صندوق و پرداخت حق بیمه، از مزایای سه گانه صندوق (بازنشستگی، از کارافتادگی کلی و فوت) بهره‌مند شوند.

وی با اشاره به اینکه متولدین سال ۱۳۴۹ تا پایان سالجاری می‌توانند براساس روز و ماه تولد، در صندوق ثبت‌نام کنند، افزود: صندوق هم اکنون سه نوع حقوق بازنشستگی پرداخت می‌کند که شامل بازنشستگی پیش از موعد با ۱۰ سال سابقه و ۷۰ سال سن، بازنشستگی پیش از موعد با ۱۳ سال سابقه و ۶۷ سال سن و نیز بازنشستگی کامل با حداقل ۱۵ سال سابقه و ۶۵ سال سن می‌باشد.

وی با تشریح سطوح درآمدی صندوق خاطرنشان کرد: در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، ۵ درصد حق بیمه را بیمه‌پرداز و دو برابر همین مبلغ را دولت می‌پردازد.

نظری ادامه داد: با توجه به افزایش سطوح درآمدی صندوق در سال‌جاری، امسال بیمه‌پردازان دارای بالاترین سطح  درآمدی، تنها ۸۴۰ هزار تومان پرداخت کرده و یک میلیون و ۶۸۰ هزار تومان دیگر را دولت پرداخت می‌کند.

وی همچنین از رشد ۸ درصدی بیمه‌شدگان صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان در سال ۹۸ خبر داد و گفت: سال گذشته، ۴۵۶ فقره تسهیلات کم‌بهره ۳۰ میلیون ریالی به مستمری‌بگیران استان اعطا شده است.

نظری از امکان پرداخت اینترنتی حق بیمه از طریق سایت صندوق خبر داد و افزود: بیمه‌پردازان می‌توانند با مراجعه به آدرس roostaa.ir  و پرداخت حق بیمه سالانه، بدون حضور در محل کارگزاری‌ها بیمه‌پردازی خود را تمدید کنند

براساس مصوبه هیات وزیران و مجلس، هدف اصلی و کلان صندوق، پوشش بیمه‌ کشاورزان، روستاییان و عشایر ساکن در روستاها، مناطق عشایری و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت است.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا