توزیع اقلام مصرفی مردم در ماه رمضان با قیمت مناسب

مدرس خیابانی گفت: طرح نظارت و بازرسی بازار ویژه ماه مبارک رمضان با شدت در کشور اجرا می شود تا کالا‌ها با قیمت مناسب به دست مردم برسد.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، حسین مدرس خیابانی قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی گفت: حواس مسئولان در ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان به مردم و بازار بیش از هر زمان دیگری است.

وی افزود: دولت از مدت‌ها قبل برنامه ریزی منسجمی برای تهیه و تدارک اقلام و مایحتاج ضروری مردم، کالا رسانی و هماهنگی با شبکه‌های توزیعی و همین طور تشدید نظارت و کنترل بازار انجام داده است.

مدرس خیابانی در ادامه از توزیع افزون بر ۲۰۰ هزار تن کالای اساسی و مایحتاج ضروری مردم در ماه مبارک رمضان خبرداد و گفت: این کالا‌ها شاخص تنظیم بازار و آرامش بقیه کالا‌های مورد نیاز مردم است.

وی گفت: هماهنگی خیلی خوبی با شبکه‌های توزیع، اصناف، فروشگاه‌های بزرگ، تعاونی‌های مصرف کارگری، کارمندی و نیرو‌های مسلح صورت گرفته تا این کالا‌ها بدون هیچ مشکلی و با قیمت مناسب به دست مردم برسد.

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی افزود: طرح نظارت و بازرسی بازار ویژه ماه مبارک رمضان به موازات این اقدامات نیز در سطح کشور با شدت و حدت اجرا می‌شود.

وی اظهارداشت: این طرح با هدف حفظ آرامش بازار، رفاه حال اقشار آسیب‌پذیر جامعه، جلوگیری از تخلفات احتمالی واحد‌های صنفی و … به مرحله اجرا در می‌آید.

مدرس خیابانی تصریح کرد: خوشبختانه با تمهیدات اتخاذ شده در ماه رمضان کالا‌ها و اقلام مصرفی خانوار‌ها به میزان کافی، دسترسی آسان و قیمت مناسب در اختیار مردم قرار می‌گیرد تا شهروندان دغدغه‌ای در این زمینه نداشته باشند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه خرما از جمله اقلام پر مصرف در ماه مبارک رمضان است، گفت: دامنه قیمتی این کالا هم در مبادی تولید و هم برای مصرف کننده تعیین و همینطور در سامانه ۱۲۴ درج شده است.

وی اظهارداشت: سامانه مزبور قابلیت ثبت و رسیدگی به شکایات تخلفاتی نظیر گرانفروشی، اختفا، احتکار، کم فروشی و عدم درج قیمت در خصوص انواع کالا‌ها و خدمات را به صورت آنلاین دارد از اینرو مردم در صورت مشاهده عرضه کالا‌ها به قیمت‌های بالاتر می‌توانند در بخش ثبت شکایت سامانه گزارش تخلف را ثبت تا در اسرع وقت مورد رسیدگی قرار گیرد.

مدرس خیابانی ادامه داد: همچنین اقلام صنفی مثل آش، حلیم، زولبیا و بامیه را خود اصناف و کمیسیون نظارت قیمت گذاری کرده است.

وی اضافه کرد: نکته حائز اهمیت در این میان نظم و نسخ و داشتن یک محدوده قابل قبول قیمت عرضه این کالاهاست.

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی گفت: امسال شرایط خاصی به لحاظ شیوع کرونا در کشور حاکم است از اینرو تمامی واحد‌های صنفی و مغازه داران در قالب همان شیوه نامه‌ها و موازین بهداشتی باید کالا‌ها را به مردم عرضه کنند.

وی افزود: بین تنظیم بازار شب عید و ماه مبارک رمضان تفاوت زیادی وجود دارد چرا که مردم و کسبه به نوعی در این ماه هوای یکدیگر را دارند.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا