تشدید نظارتهای بهداشتی بر مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی آذربایجان شرقی
مدیر کل دامپزشکی آذربایجان شرقی، از نظارت ۱۲۲ اکیپ ثابت و سیار بر مراکز تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی ایام ماه مبارک رمضان استان خبر داد.
امیرحسین بهداد گفت: به منظور تامین فرآوردههای خام دامی سالم و بهداشتی استان در ایام ماه مبارک رمضان، اداره کل دامپزشکی استان با تشکیل ۴۴ اکیپ ثابت و ۷۸ اکیپ سیار با حضور ۲۴۴ کارشناس نظارتی و بازرسی بر واحدهای تولیدی و عرضه فرآوردههای خام دامی شامل کشتارگاههای دام و طیور، سردخانهها، کارگاههای قطعه بندی و بسته بندی، رستورانهای شهری و بین شهری، قصابیها، مرغ و ماهی فروشیها، مراکز تهیه غذای آماده، قصابیها، مراکز جمع آوری شیر، رستورانها، کبابیها و …در سطح استان نظارت خواهند کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی، وی از شهروندان درخواست کرد تا مواد پروتئینی مورد نیاز خود را حتما از مراکز معتبر تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند و در هنگام خرید گوشت قرمز به لیبل و مهر نظارتی دامپزشکی و همچنین تاریخ انقضاء مندرج در لیبل متصل به لاشه و در مورد گوشت مرغ نیز حتماً به تاریخ تولید و انقضاء و دمای نگهداری فراورده توجه کنند.