کورن داگ

امروز شما طرز تهیه کورن داگ آشنا می کنیم.

مواد لازم:

آرد ذرت ۱ پیمانه، آرد سفید ۱ پیمانه، بیکینگ پودر ۴ قاشق چای خوری، شیر ۱ پیمانه، تخم مرغ ۲ عدد، نمک یک چهارم قاشق چای خوری، هات داگ به مقدار لازم،پنیر چدار یا گودا به مقدار لازم، سیخ چوبی به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا آرد ذرت، آرد سفید، بیکینگ پودر، نمک را با هم مخلوط می کنیم. در ظرف دیگری شیر و تخم مرغ را مخلوط کرده و به مواد اضافه می کنیم. خمیر بدست آمده را در یک لیوان بلند می ریزیم. در قابلمه گودی به اندازه ای روغن می ریزیم که هات داگ ها را بپوشاند و روی حرارت قرار می دهیم. سیخ های چوبی را در هات داگ ها و تکه های پنیر فرو می کنیم. سپس آنها را در روغن داغ سرخ کرده و روی حوله کاغذی قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود. کورن داگ و پنیر ها را همراه سس قرمز و خردل سرو می کنیم.

* به جای شیر می توانیم از آب استفاده کنیم.

 

دکمه بازگشت به بالا