سرآشپز

نام غذا: سالاد مرغ و ذرت

مواد لازم: مرغ ریش ریش شده ۱ پیمانه، سس مایونز یک چهارم پیمانه، کنسرو ذرت ۱ عدد، پنیر چدار رنده شده یک دوم پیمانه، تره فرنگی۱۰ تا ۱۲ عدد، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا مرغ را با سس مایونز مخلوط می کنیم. سپس ذرت، پنیر چدار، تره فرنگی خرد شده، نمک و فلفل را افزوده و کاملا مخلوط می کنیم. سالاد را به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم. سالاد را در ظرف مورد نظر ریخته و با تره فرنگی تزیین می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا