سرآشپز
نام غذا: پاستا با مرغ خامه ای
مواد لازم: پاستا پنه ۲ پیمانه، مرغ مکعبی خرد شده ۲ پیمانه، پیاز ریز خرد شده ۱ پیمانه، قارچ خرد شده ۲ پیمانه، سیر خرد شده ۱ قاشق چای خوری، آب مرغ یک دوم پیمانه، آب یک سوم پیمانه، کره ۲ قاشق غذا خوری، خامه غلیظ دو سوم پیمانه، آرد ۱ قاشق غذا خوری، پنیر پارمیزان به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا پاستا را در آب، روغن و نمک می پزیم. سپس قارچ و پیاز را در کره تفت می دهیم. وقتی نرم شدند مرغ، آب مرغ، سیر، نمک و فلفل را افزوده و می گذاریم بجوشد. در ظرف دیگری آرد و آب را با هم کاملا مخلوط می کنیم. وقتی آب مواد نصف شد مخلوط آب و آرد را کم کم ریخته و هم می زنیم. زمانی که جوشید و غلیظ شد خامه را اضافه می کنیم. خامه که یک جوش زد حرارت را کم کرده و اجازه می دهیم حدود ۵ دقیقه جوشیده و غلیظ شود. پاستا پخته را آبکش کرده و در ظرف مورد نظر می ریزیم. مرغ خامه ای را روی پاستا ریخته و مقداری پنیر پارمیزان می پاشیم.
الناز اشراقی