فدراسیون کشتی همچنان در شوک ناکامی فرنگی کاران
خبرگزاری ارک – آنچه از عکس العمل رسانه ها و اهالی کشتی استنباط می شود، این است که نایب قهرمانی در کشتی آزاد و عنوان چهارمی کشتی فرنگی نه تنها مقبول جامعه گوش شکسته ها و مردم نبوده ، بلکه رضایت مسوولان درجه اول فدراسیون کشتی را هم جلب نکرده است .
شاید همین عامل باعث شده است تا رسول خادم هنوز نتواند به عنوان مسوول اصلی نتایج کسب شده در مقام رییس فدراسیون کشتی و همچنان سرمربی تیم ملی کشتی آزاد، از شوک تنزل 3 سه پله ایی مدافع عنوان قهرمانی کشتی فرنگی سال 2014 تاشکند و عدم موفقیت کامل آزادکاران در لاس وگاس خارج و تصمیمات لازم برای خروج از این شرایط را اتخاذ کند.
اعتقاد براین است که خادم به عنوان فردی که در ابعاد مختلف کشتی از قهرمانی گرفته تا مربی گری و مدیریت تجارب لازم را دارد و تمام وقت نیز در اختیار کشتی است، باید بدون تلف کردن وقت مقدمات تشکیل جلسات آسیب شناسی برای خارج کردن کشتی از شوک وارد شده و برنامه ریزی برای برطرف کردن نقاط ضعف را فراهم کند تا بلکه بتواند با استفاده از تمامی پتانسیل موجود کشتی، در بازی های المپیک 2016 ریودوژانیرو ورق را به سود کشتی ایران برگرداند.
هیچ ایرادی هم ندارد که خادم حداقل برای یک بار هم که شده زمینه نشست های کارشناسی با حضور اهالی فن خارج از تشکیلات خود را فراهم کرده و به آسیب شناسی واقع بینانه نه خودمانی نتایج کسب شده در لاس وگاس بپردازد، چراکه به نظر می رسد، وی برای خروج از شرایط موجود به تفکراتی متفاوت از نفرات شاغل در فدراسیون و یا اعضای شوراهای مختلف فنی کنونی نیاز دارد.
اگر این واقعیت را بپذیریم که نتایج کنونی در لاس وگاس حاصل هم اندیشی اطرافیان رییس فدراسیون و اعضای کادرها وشوراهای فنی فعال کنونی است، پس باید به این باور هم برسیم که کشتی برای خروج از وضعیت موجود، نیازمند تفکراتی فراتر از صاحب نظران فعال در تشکیلات امروزی است .
شکی نیست که اگر خادم پا را از دایره مدیریتی تحت اختیار خود بیرون بگذارد و موانع متعددی که برای ورود و مشارکت افراد خارج از این دایره ایجاد کرده است را کاهش دهد، فضا برای تمایل همکاری کارشناسان و افراد دارای شناسنامه و کارنامه موفق خارج از تشکیلات کنونی فدراسیون، فراهم خواهد شد.
تاریخ و تجریه نشان داده است که میدان بازی های المپیک با هیچ یک از میدان های رقابتی در سطح بین المللی قابل مقایسه نیست و کشورهای صاحب ورزش برای دست یابی حاصل سرمایه گذاری چهارساله خود از فاصله المپیک قبلی تا بعدی تلاش می کنند از تمامی پتانسیل موجود ورزش کشور خود استفاده کنند.
طبیعی است هر کشوری سال قبل از المپیک بتواند تمامی سرمایه های قابل بحث ورزش خود را کنار هم جمع کند، واقع بینانه و خوب برنامه ریزی کرده ،به جا و به موقع سرمایه گذاری و هزینه کند، اشتباهات را کاهش دهد، در رده بندی کلی، جایگاهی درخور توجه کسب خواهد کرد.
بی تردید کشورهای صاحب کشتی جهان از جمله روسیه ، آذربایجان ، ترکیه ، کوبا ، گرجستان، کره شمالی، جنوبی و ژاپن نیز که مدال های طلای کشتی در جهانی 2015 لاس و گاس را بین خود تقسیم کرده و اجازه ندادند چه در کشتی فرنگی و چه در آزاد مدال طلایی نصیب ایران شود، از همان فردای مسابقات تلاش خود را به منظور تکرار آنها در المپیک 2016 ریو، افزایش خواهند داد که همین امر کار ما را سخت تر خواهد کرد.
به همین منظور پیشنهاد می شود، دست اندرکاران درجه اول فدراسیون کشتی و در راس آنها رسول خادم هرچه زودتر خود را از شوک ناکامی در لاس وگاس خارج کرده و مقدمات آسیب شناسی، برنامه ریزی و تلاش دوچندان برای درخشش در المپیک 2016 را آغاز کنند که هرچه این اقدامات به تاخیر بیافتد،فاصله ما با رقبا بیشتر خواهد شد.
منبع: ایرنا