سرآشپز
نام غذا: مرغ سوخاری با پنیر پارمیزان
مواد لازم: سینه مرغ ۳ عدد، سیر ۳ حبه، جعفری خرد شده ۳ قاشق غذا خوری، پنیر پارمزان رنده شده یک سوم لیوان، کره آب شده یک دوم لیوان، آرد سوخاری ۱ لیوان، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا مرغ ها را به تکه های هم اندازه خرد کرده و روی آنها نمک و فلفل می پاشیم. سیر را رنده کرده و به کره اضافه می کنیم. در ظرف دیگری پنیر پارمیزان، جعفری خرد شده، آرد سوخاری، نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم. تکه های مرغ را اول به مخلوط سیر و کره آغشته کرده و بعد در مخلوط پنیر می غلتانیم. سپس در کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته و مرغ ها را روی آن می چینیم. سینی را در فر از قبل گرم شده در دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار می دهیم. وقتی مرغ ها برشته و طلایی شدند در ظرف مورد نظر چیده و همراه سیب زمینی سرخ شده و سالاد سرو می کنیم.
* می توانیم بسته به ذائقه از هر ادویه ای استفاده کنیم.
* می توانیم به جای کره از روغن زیتون استفاده کنیم.
الناز اشراقی