سرآشپز

نام غذا: حلوای هویج

مواد لازم: هویج نیم کیلوگرم، آرد ۱ پیمانه، شکر ۲ پیمانه، روغن مایع یک دوم پیمانه، گلاب یک دوم پیمانه، زعفران ۳ قاشق غذا خوری

طرز تهیه: ابتدا پوست هویج ها را گرفته و در آب خوب می پزیم. سپس آبکش کرده و پوره می کنیم. آرد را روی حرارت ملایم تفت می دهیم تا بوی خامی آن کاملا گرفته شود. سپس روغن را ریخته و هم می زنیم تا یکدست شود. بعد هویج، شکر، گلاب و زعفران را افزوده و ۱۰ دقیقه هم می زنیم. وقتی حلوا وسط ظرف جمع و جدا شد از روی حرارت بر می داریم. حلوا به شکل دلخواه در آورده و آماده سرو می باشد.
* آرد هنگام تفت دادن نباید رنگ عوض کند.
* حلوا کمی چسبناک است. هنگام فرم دادن مقداری از روغن مایع استفاده می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا